فریلنسری

  • کسب درآمد رایگان از سایت Swagbucks

    کسب درآمد رایگان از سایت Swagbucks

    کسب درآمد رایگان از سایت Swagbucks، امروزه روند رو به رشد کسب درآمد از طریق فعالیت در فضای مجازی و وبسایت‌های خارجی، مورد توجه بسیاری از جوانان قرار گرفته است. سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی بین‌المللی یکی از پرطرفدارترین راه‌ها برای کسب درآمد دلاری از این طریق است. به طور کلی، فعالیت و کسب درآمد از وبسایت‌ها و بازارهای خارجی، با توجه به ارزش بالاتر ارزهای خارجی، فرصت مغتنمی برای کاربران ایرانی محسوب می‌شود. البته همواره باید ریسک‌های احتمالی را نیز در نظر گرفت. در ادامه این مقاله، قصد داریم تا به بررسی بازی Swagbucks و قابلیت‌های آن در زمینه کسب…

    بیشتر بخوانید »
  • بهترین سایت های فریلنسری ارز دیجیتال

    بهترین سایت های فریلنسری ارز دیجیتال

    کریپتوکارنسی در میان چند دولت جهان مورد توجه قرار گرفته است و این روزها بسیاری از جاها آن را به عنوان یک ارز قانونی برای پردازش تراکنش های روزانه می پذیرند. زمان زیادی بود که سایت های فریلنسری ارز دیجیتال شروع به پرداخت با ارزهای دیجیتال کردند. فناوری غیرمتمرکز بلاک چین سازماندهی، مدیریت و پرداخت به فریلنسرها را با کمک قراردادهای کاری دیجیتال آسان‌تر می‌کند. اگرچه اقتصاد هنوز به طور قابل‌توجهی به پرداخت‌های ارز دیجیتال تغییر نکرده است، چند درگاه آزاد قانونی آنلاین این پذیرش را هدایت می‌کنند. در اینجا نگاهی به برخی از این پورتال ها و نحوه عملکرد…

    بیشتر بخوانید »
  • فریلنسر کیست؟

    فریلنسر کیست؟ و چه کاری میکند؟

    فریلنسر فردی است که بر اساس هر شغل یا هر وظیفه، معمولاً برای کار کوتاه مدت، درآمد کسب می‌کند. یک فریلنسر کارمند یک شرکت نیست و بنابراین ممکن است آزاد باشد که مشاغل مختلف را به طور هم‌زمان توسط افراد یا شرکت‌های مختلف انجام دهد، مگر اینکه به صورت قراردادی متعهد به کار انحصاری تا تکمیل یک پروژه خاص باشد.فریلنسرها به عنوان کارگران مستقل در نظر گرفته می‌شوند و ممکن است کار قراردادی خود را به صورت تمام وقت یا به عنوان یک کار جانبی برای تکمیل استخدام تمام وقت انجام دهند. فریلنسرها، به عنوان پیمانکاران مستقل، معمولاً برای انجام…

    بیشتر بخوانید »
  • فریلنسری چیست؟

    فریلنسری چیست؟ انجام پروژه دورکاری اینترنتی

    فریلنسری، اساساً شغل آزادی است که در آن فرد برای خودش کار می‌کند نه برای یک شرکت. در حالی که فریلنسرها کار قراردادی را برای شرکت‌ها و سازمان‌ها انجام می‌دهند، اما در نهایت خوداشتغال هستند.فریلنسرها مسئول همه چیزهایی هستند که کارمندان سنتی انجام نمی‌دهند، مانند: تنظیم ساعات کاری، پیگیری زمان صرف شده در پروژه‌های مختلف، صدور صورت حساب مشتریان، و پرداخت مالیات شغلی و تجاری خود. فریلنسرها توسط شرکت‌هایی که در آن‌ها کار می‌کنند (کارمند) در نظر گرفته نمی‌شوند، بلکه (پیمانکار) محسوب می‌شوند.فریلنسینگ سبکی از کار است که در آن فرد به طور دائم توسط هیچ سازمانی استخدام نمی‌شود، اما…

    بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا