مقالات آموزش ارز دیجیتال

چقدر باید فشار قانون گذاری آمریکا در ارزهای دیجیتال را جدی بگیریم؟

چقدر باید فشار قانون گذاری آمریکا را جدی بگیریم؟ قانون گذاری آمریکا و فشار کمیسیون SEC بر بازار کریپتوکارنسی‌ها باید به جدیت و توجه مورد نظر قرار گیرد. این فشارها و قوانین می‌توانند تأثیرات قابل توجهی بر بازار داشته باشند و بر روی عملکرد و توسعه‌ی صرافی‌ها و پروژه‌های کریپتوکارنسی تأثیرگذار باشند.

موارد مهم در خصوص فشار قانون گذاری آمریکا بر بازار کریپتو

در این رابطه به بیان چند موضوع مهم می پردازیم:

اهمیت درک و جدی گرفتن فشار قانون‌گذاری آمریکا بر بازار کریپتو مورد بررسی قرار می‌گیرد. به عنوان نمونه، کمیسیون SEC از سال 2018 تاکنون به ریپل اشکال وارد کرده است و تاکنون هیچ تصمیم قطعی اتخاذ نشده است، به طوری که هیچکدام از کمیسیون SEC و ریپل برنده این بازی نشده اند!

با این حال، با وجود این که درباره قانون‌گذاری کمیسیون SEC درباره بایننس و کوین‌بیس شنیده می‌شود و از آن جایی که این دو صرافی که نقش مهمی در صنعت کریپتو دارند، می‌توان گفت که تا 4 تا 5 سال آینده هیچ چیز در مورد ابعاد و نتایج این قانون‌گذاری و ماجراهای آن قطعی نخواهد بود!

با این حال،همان طور که انتظر می رفت بازار کریپتو به صورت لحظه‌ای به این اخبار واکنش نشان داد و حدود 20 درصد از ارزش بازار را از دست داد. در این بازار، بهتر است با هوشیاری عمل کنیم، زیرا وضعیت ریپل و تحولات آن هنوز مشخص نشده است و احتمالاً همین مسئله برای صرافی‌های دیگر (بایننس و کوین بیس) نیز رخ خواهد داد. بنابراین، انتظار می‌رود که برای چند سال، منتظر گیر و دار کمیسیون SEC و صرافی های نام برده،باشیم.

به هر حال، با وجود فشارها و سخت گیری‌هایی که آمریکا در حوزه کریپتو اعمال می‌کند، پول و صنعت مربوط به کریپتو به راحتی از آمریکا به سایر قاره‌ها، از جمله آسیا و اروپا، مهاجرت می‌کنند و فعالیت خود را در این مناطق ادامه می‌دهند.

در نهایت، در این ماجرا،این آمریکاست که در حد کلان،این بازی دو سر سود را به کشوری به نام چین می بازد! این موضوع برای آمریکایی‌ها حیاتی می‌شود تا ارزش دلار را در برابر ارزش پول‌های چین و روسیه حفظ کنند و تا حدی از دست دادن نقش در صنعت کریپتو را جبران کنند.

دلایل مربوط به قانون گذاری آمریکا بر بازار کریپتو

می‌توان در نظر داشت که وجود نقشه‌های پشت پرده در رابطه با قوانین و فشارهای آمریکا بر صنعت کریپتو ممکن است و تلاش آنها برای کسب مالیات و سیطره بر بازار را نشان دهد. اما تحلیل دقیق و صحیح این نقشه‌ها و اهداف آنها نیاز به شواهد و اطلاعات بیشتر دارد. در عین حال، بازار کریپتو همچنان دارای تنوع و جوانی است و قدرت سازماندهی و جذب سرمایه‌گذاری جهانی را داراست. بنابراین، تحولات آینده صنعت کریپتو بیشتر از یک کشور وابسته است و نقش بیشتر بر عهده بازار و شرکت‌های فعال در آن است.

جمع بندی

نهادها و قانون‌گذاران در بسیاری از کشورها تمایل دارند تا بازارهای کریپتو و صرافی‌ها را به خود جذب کنند و از آن‌ها مالیات بگیرند،زیرا این یک مزیت از نظر سوددهی برای کشور ها محسوب می شود. همچنین، این نهادها و عوامل معمولاً انتظار دارند که صرافی‌ها به مسائل قانونی پاسخ دهند و مشکلات را حل کنند تا اعتماد آن‌ها بیشتر شود.

در نتیجه، باید با اطمینان و بدون واکنش نسبت به اتفاقاتی که رخ می‌دهد، عمل کرده و در زمان‌هایی که بازار کریپتو به خاطر وجود چنین دلایلی ریزش می‌کند، به خرید پروژه‌هایی که دفتر اصلی و بنیاد آن‌ها در کشوری مانند آمریکا نیست، توجه کنیم.

5/5 - (1 امتیاز)

مهدی سعادت

مهدی سعادت هستم، 24 ساله، یک مهندس جوان و با استعداد که تحصیلات مقطع کارشناسی خود را در رشته برق و گرایش مخابرات در دانشگاه صنعتی اصفهان به پایان رسانده ام. در حال حاضر نیز در مقطع کارشناسی ارشد و در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در رشته مهندسی برق/گرایش مخابرات سیستم مشغول به تحصیل می‌باشم. از کودکی به نوشتن و ادبیات علاقه‌مند بودم و این علاقه را نیز هنوز حفظ کرده‌ام.. همچنین به عنوان یک مهندس جوان، عاشق حوزه مهندسی برق و مخابرات می‌باشم و در این زمینه‌ها تلاش می‌کنم تا دانش خود را گسترش دهم. طبیعت‌گردی، عکاسی و ویرایش عکس از طریق نرم‌افزارهایی مثل فتوشاپ نیز از سرگرمی‌های مورد علاقه من می‌باشد. در سال‌های اخیر نیز به حوزه ارزهای دیجیتال و NFT نیز گرایش پیدا کرده‌ام و به طور جدی به مطالعه و تحقیق در این زمینه مشغول هستم. مهدی سعادت یک جوان با انگیزه، پر از استعداد و دارای علایق گوناگون است که پیشرفت‌های زیادی در آینده خواهد داشت! مرسی از اینکه همراه من هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا