آموزش تریدتحلیل تکنیکالکندل شناسی

الگوی کیچر Kicker – Kicking چیست؟

الگوی کیچر از الگو های بازگشتی نمودار تحلیل تکنیکال در بازار است. این الگو محل شکل گیری ثابتی در روند نمودار ندارد و ممکن است اول، وسط یا انتهای روند جاری در بازار تشکیل شود. الگوی کیچر الگوی بسیار مهمی است. دیدن این الگو در روند بازار به این معنی است. که طرز فکر و تصمیمات تحلیلگران بازار به علت تغییرات اقتصاد یا تغییرات شرکت که باعث نشر اطلاعت جدید و ارزشمندی در بازار می‌شود. به صورت غیر قابل پیش‌بینی و یکباره تغییر می‌کند.

یعنی ممکن است جای خریداران و فروشندگان سهم عوض شود. یا تعداد فروشندگان بیشتر یا کمتر از تعداد خریداران در بازار شود. الگوی کیچر با نام های الگوی شوت یا الگوی لگد نیز شناخته می‌شود. الگوی کیچر به دو حالت الگوی کیچر صعودی و الگوی کیچر نزولی در نمودار شکل می‌گیرد.

کیچر...

انواع الگوی کیچر Kicker – Kicking

  • کیچر صعودی: کندل اول در الگوی دو کندلی کیچر صعودی کندلی نزولی با بدنه ای بزرگ و قرمز است. این کندل در راستای روند جاری که نزولی است شکل می‌گیرد. کندل دوم این الگو کندلی صعودی با بدنه ای سبز و بزرگ است. که قیمت باز شدن این کندل بیشتر یا مساوی قیمت باز شدن کندل اول است. الگوی کیچر صعودی در انتهای روند نزولی بازار موجب تغییر روند و تبدیل روند نزولی به روند صعودی می‌شود. اگر این الگو در میانه های روندی صعودی شکل بگیرد به احتمال قوی روند بازار پس از الگو به روند صعودی خود ادامه می‌دهد.
  • کیچر نزولی: کندل اول در الگوی دو کندلی کیچر نزولی کندلی صعودی و سبز با بدنه ای بزرگ است. که در راستای روند جاری که صعودی است صعود می‌کند. کندل دوم این الگو کندلی نزولی و قرمز با بدنه ای بزرگ است که خلاف جهت کندل اول در راستای نزول بازار شکل می‌گیرد. حد باز شدن قیمت در کندل دوم این الگو کوچکتر یا مساوی با باز شدن کندل اول الگو است. الگوی کیچر نزولی در انتهای روند صعودی بازار باعث تغییر روند از صعودی به نزولی می‌شود. و اگر الگوی کیچر نزولی در میانه های روندی نزولی شکل بگیرد به این معنی است. که روند بازار ادامه دار خواهد بود و روند نزولی پس از تشکیل الگو همچنان برقرار است.
  • گپ های قیمتی: در دو حالت الگوی کیچر معمولا بین شکل گیریه کندل های اول و کندل های دوم گپ قیمتی قابل توجهی شکل می‌گیرد. باید توجه داشته باشید که روند بازار در برخورد با این چنین گپ های قیمتی. معمولا در کندل های بعد تر تمایل به تغییر روند و پر کردن گپ های قیمتی شکل گرفته دارد.

نکات مربوط به الگوی کیچر (شوت)

  • در الگوی کیچر حد ضرر با حد بسته شدن قیمت در کندل اول این الگو برابر است.
  • پس از شکل گیریه کندل دوم الگوی کیچر قیمت در کندل های بعد از آن نباید وارد محدوده قیمتیه کندل اول این الگو شود. در صورت تداخل قیمت کندل اول با کندل های بعد از کندل دوم الگو فاقد اعتبار می‌شود.
  • بدون سایه بودن یا نبودن کندل ها و طول سایه ها در کندل های این الگو تاثیری بر قدرت الگو ندارد. ولی اگر کندل دوم در این الگو سایه نداشته باشد اعتبار و قدرت الگو افزایش می‌یابد.
  • در الگوی کیچر رنگ کندل های اول و دوم الزاما مخالف یکدیگر نیست. و در برخی موارد کندل اول و دوم الگو همرنگ نیز هستند. اگر دو کندل اول و دوم مخالف هم باشند اعتبار الگو بیشتر می‌شود.
  • طول بدنه کندل دوم الگوی کیچر باعث افزایش اعتبار الگو می‌شود. طول بدنه بیشتر و بدنه بزرگتر در کندل دوم الگو اعتبار بیشتری به الگوی کیچر می‌دهد.
  • بزرگ بودن گپ قیمتی تشکیل شده بین کندل های اول و دوم الگو موجب افزایش قدرت الگو می‌شود.
  • الگوی کیچر از الگو های قدرتمند در نمودار تحلیل بازار است. این الگو پس از شکل گیری تایید می‌شود و نیازی به تایید از سوی کندل دیگری ندارد. اما گاهی می‌توان منتظر تشکیل کندل سوم که کندل تایید است ماند. کندل تایید پس از کندل دوم الگو شکل می‌گیرد و مهم است که حد قیمتیه آن به حد قیمتی کندل اول الگو وارد نشود. این کندل هم راستای روند جدید و موافق الگو شکل می‌گیرد.
  • در بهترین حالت تشکیل شدن الگوی کیچر در روند بازار حد باز شدن قیمت در دو کندل این الگو با هم مساوی است و یا اختلاف قیمتیه نا‌چیزی در بین این کندل ها دیده می‌شود.
  • الگوی کیچر می‌تواند در ابتدا انتها و اواسط یک روند در بازار شکل بگیرد. بنابراین روندی که این الگو در آن شکل می‌گیرد و یا روند قبل از الگو هیچ اهمیتی ندارد.
  • وجود گپ های قیمتیه بزرگ در بین کندل های این الگو نشان دهنده این است که در آینده روند بازار برای پر کردن این گپ ها تغییر می‌کند.
کیچر..

سوالات متداول در مورد الگوی دو کندلی Kicker – Kicking

۱. الگوی Kicker چه معنایی دارد؟

الگوی Kicker نشانگر یک تغییر قوی و ناگهانی در جهت حرکت قیمت است. با ظهور الگوی Kicker، قیمت از یک روند صعودی به یک روند نزولی یا برعکس تغییر می‌کند و گاهی به روند قبلی خود ادامه می‌دهد.

۲. الگوی Kicker شامل چه اطلاعاتی برای تحلیلگران است؟

الگوی Kicker به عنوان یک سیگنال برای تغییر جهت حرکت قیمت در بازار استفاده می‌شود. این الگو ممکن است به عنوان نشانگر تحولات و تغییرات قیمت در بازار فعلی عمل کند.

۳. آیا بعد از ظهور الگوی Kicker، تغییر قیمت قطعی است؟

با ظهور الگوی Kicker، یک تغییر قیمت ناگهانی در نمودار اتفاق می‌افتد. اما تغییرات بعدی قیمت به اطلاعات بیشتر نیاز دارد. برای تحلیل دقیق‌تر و تصمیم‌گیری مناسب، توصیه می‌شود از سایر ابزارها و نشانگرهای تکنیکال آن‌همراه با الگوی Kicker استفاده کنید.

۴. آیا الگوی Kicker در همه بازارها و زمان‌های مختلف کارآمد است؟

الگوی Kicker در همه بازارها و زمان‌های مختلف می‌تواند استفاده شود. با این حال، نباید فقط بر اساس این الگو تصمیم‌گیری کنید و در کنار آن از ابزارها و نشانگرهای دیگری هم استفاده کنید.

۵. آیا الگوی Kicker تنها الگوی تکنیکالی است که می‌توان از آن برای تحلیل استفاده کرد؟

نه، الگوی Kicker تنها یکی از الگوهای تکنیکالی است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. هنگام تحلیل یک نمودار، بهتر است از تعدادی الگو و نشانگر دیگر نیز استفاده کنید. و تصمیم‌گیری نهاییتان را بر مبنای اطلاعات بیشتر و کاملتر انجام دهید تا مطمعن تر وارد معامله شوید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا