کلاه برداری صرافی xt| اعتبار صرافی ایکس تی

کلاه برداری صرافی xt شایعه ایی بی پایه و اساس است که برخی افراد سود جو به آن دامن زده اند. امروزه با وجود تعداد زیادی از پلتفرم و صرافی های ارزدیجیتال فعال در حوزه ارزهای دیجیتال باید به این نکته توجه کرد که آیا صرافی که انتخاب می کنیم امن است؟ آیا در مقابل حملات هکر ها امنیت داره یا نه! در این مقاله به بررسی کلاه بردار بودن یا نبودن صرافی xt می پردازم.
پیشنهاد می کنم از طریق لینک زیر ثبت نام خودتون رو در صرافی ایکس تی xt انجام بدید تا از تخفیفات ویژه ایی که برای کاربران سایت ایران ریچ هست بهره مند شوید.
بیشتر بخوانید: هک صرافی ایکس تی
مجوزهای صرافی ایکس تی
این صرافی با مجوزهای قانونی از DMCC امارات و FinCEN آمریکا فعالیت میکند، از امنیت بالایی با تکنولوژیهایی مانند احراز هویت دو مرحلهای و ذخیرهسازی سرد برخوردار است، و در رتبهبندی سایتهای معتبر مانند CoinMarketCap جزو 25 صرافی برتر بازار اسپات است. و جز 10تای برتر جهان در بازار فیوچرز هستش. همچنین پشتیبانی و خدمات متنوعی برای کاربران ایرانی ارائه میدهد. که همین موارد باعص میشه که به کلاه بردار بودن صرافی xt فکر هم نکنیم چون بی اساس و پایه هست.

صرافی XT با نام کامل XT.com یک پلتفرم معاملاتی ارز دیجیتال است که امکانات بسیار متنوع و بینظیری دارد. اکوسیستم صرافی XT نزدیک به 40 میلیون کاربر دارد و بازدید هفتگیاش نیز بسیار بالاست. اهمیت XT وقتی بیشتر میشود که بدانید از کاربران ایرانی پشتیبانی میکند؛ یعنی علاوهبر امکان معامله بدون احراز هویت، این صرافی بستری فراهم آورده که کاربران ایرانی بتوانند با ارائۀ تصویر کارت ملی فرآیند احراز هویت (KYC) را تکمیل کرده و بتوانند با رفع محدودیتها به خدمات و محصولات بیشتری دسترسی داشته باشند. کلاه برداری صرافی xt با توجه به سابقه سفید این صرافی در طول فعالیتش کاملاً بی اساس هستش و کاربران این صرافی با خیال راحت از امکاناتش استفاده می کنند.
کلاهبرداری ارز دیجیتال چیست؟
کلاهبرداری ارز دیجیتال به فرایند پیچیده سوءاستفاده از افراد یا سازمانها بهمنظور بهسرقتبردن داراییهای ارزشمند آنان گفته میشود. بسته به نوع کلاهبرداری، این داراییها ممکن است شامل پول، ارزهای دیجیتال، کلیدهای خصوصی یا حتی قدرت محاسباتی دستگاههای کاربران باشد. کلاهبرداری در بازار ارز دیجیتال بسیار گسترده است. فهرستی طولانی از شیوههای کلاهبرداری در این صنعت وجود دارد که همگی منحصربهفردند. طرحهای پانزی، هک صرافیها، استارتاپهای مشکوک، عرضه اولیه (ICO) جعلی، ایردراپهای دروغین و بسیاری دیگر، فقط تعدادی از روشهای کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال بهشمار میآیند.
آشنایی با انواع کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال

روشها و پروژههای کلاهبرداری ارز دیجیتال متنوع هستند؛ بنابراین، سرمایهگذاری در این حوزه با ریسک همراه است. اگر دانش کافی درباره انواع کلاهبرداری و سازوکار آنها داشته باشید، از راهکارهای امنیتی مناسب میتوانید برای محافظت از داراییهایتان استفاده کنید. درادامه، با انواع روشهای کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال آشنا خواهید شد.
کلاهبرداری با هک کیف پول
هدف: سرقت کلیدهای خصوصی کاربران
یکی از روشهای کلاهبرداری در ارز دیجیتال، هک کیف پول کاربران و بهسرقتبردن کلیدهای خصوصی آنان است که بیشتر در کیف پولهای آنلاین و برخی کیف پولهای صرافیها اتفاق میافتد. هکرها با یافتن عبارتهای پشتیبان یا رمزهای عبور به کلیدهای خصوصی کاربران دسترسی پیدا میکنند. البته بسیاری از کیف پولها از امنیت کافی برخوردارند و میتوان گفت اغلب اوقات، سهلانگاری خودِ دارندگان کیف پولها باعث میشود که اطلاعاتشان بهدست هکرها بیفتد.
طرحهای پانزی و هرمی
هدف: بهسرقتبردن پول یا ارزهای دیجیتال کاربران با دادن وعده سودهای کلان
طرحهای پانزی و سیستمهای هرمی از انواع رایج کلاهبرداری ارز دیجیتال هستند. در این روش، کلاهبرداران با دادن وعده سودهای کلان با کمترین میزان ریسک به افراد، از طمعشان سوءاستفاده میکنند و آنان را بهدام میاندازند.
تفاوت طرح پانزی با سیستم هرمی این است که در طرح هرمی، محصولی واقعی یا فرضی به سرمایهگذار ارائه میدهند؛ اما در طرح پانزی ادعا میکنند که با پولهای سرمایهگذاران فعالیتهایی ازقبیل ماینینگ و خریدوفروش یا سرمایهگذاری انجام میدهند. در هر دو روش، کاربر باید برای ورود به سیستم مبلغ تعیینشده اولیهای را پرداخت کند. بعد به او وعده میدهند که برای دریافت سود باید اعضای جدیدی به سیستم معرفی و هرچه تعداد افراد بیشتری را عضو کند، سود بیشتری هم دریافت خواهد کرد. بنابراین در این سیستم، سود سرمایهگذاران از مبلغ ورودی سرمایهگذاران جدید پرداخت میشود. بعد از اینکه تعداد سرمایهگذاران به حد اشباع رسید، طرح از هم فرومیپاشد و افرادی که نتوانستهاند عضو زیادی معرفی کنند، پولشان را از دست میدهند.
کلاهبرداری کریپتوجکینگ
هدف: سوءاستفاده از قدرت محاسباتی کاربران برای استخراج ارز دیجیتال
برخی از انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال با صنعت ماینینگ و استخراج ارزهای دیجیتال مرتبط هستند. یکی از این روشها کریپتوجکینگ است که با کمترین تلاش، بیشترین درآمد را نصیب مهاجمان میکند. در این روش کلاهبرداری، مجرم سایبری به پول شما نیازی ندارد؛ بلکه با سوءاستفاده از قدرت محاسباتی کامپیوتر شما، ارزهای دیجیتال استخراج میکند. برای این کار، کافی است مهاجم به طریقی موفق شود کاربر را به نصب برنامه مدنظرش ترغیب کند. وقتی کاربر این برنامه را که دراصل نوعی بدافزار است در کامپیوترش نصب کرد، مهاجم از راه دور ارز دیجیتال استخراج خواهد کرد. کریپتوجکینگ ممکن است باعث شود دستگاهتان داغ کند یا آسیب ببیند یا قبض برق سرسامآوری به شما تحمیل شود.
بدافزارها و فیشینگ
هدف: سرقت اطلاعات حساس کاربران
روش فیشینگ، یکی دیگر از شیوههای رایج مرتبط با کلاهبرداری ارز دیجیتال برای سرقت اطلاعات مهم کاربران و دسترسی به داراییهایشان است. در فیشینگ، هکرها با جعل وبسایت یکی از صرافیهای معتبر یا اپلیکیشن موبایلی آنها یا رباتهای تریدینگ، اطلاعات مهم کاربران آن صرافیها را بهسرقت میبرند.
برای مثال، هکر میتواند وبسایت بایننس را شبیهسازی کند و شما بدون بررسی دقیق آن، تصور کنید این وبسایت متعلق به بایننس است و اطلاعاتتان را در آن وارد کنید. گاهی ممکن است ربات تریدینگی را پیدا کنید که هکر ساخته است و اطلاعات ورود به صرافی خودتان را به آن بدهید تا برخی کارها مانند خریدوفروش را بهطورخودکار برایتان انجام دهد. در همه اینها، اطلاعات شما بهراحتی دراختیار مهاجمان سایبری قرار میگیرد.
بدافزارها هم بهشیوه مشابه عمل میکنند. رایجترین آنها تروجانها هستند که وقتی در کامپیوتر یا موبایل شما نصب و فعال میشوند، میتوانند اطلاعات مهمتان را بهسرقت ببرند. برای مثال، اگر تروجانی در کامپیوتر شما فعال باشد، کافی است رمزعبور خود را برای ورود به کیف پولتان وارد کنید تا آن تروجان مستقیم رمزتان را برای هکرها ارسال کند. برخی بدافزارها هم در کلیپبورد جاسوسی میکنند؛ بدینصورت که وقتی آدرس کیف پولتان را کپی میکنید و آن آدرس در کلیپبورد قرار میگیرد، بلافاصله آدرس کیف پول هکر را جایگزین میکنند. بعد از پیستکردن یا چسباندن آدرس، ارزها به کیف پول هکر سرازیر میشوند.
طرحهای پامپودامپ و اسپوفینگ
هدف: دستکاری بازار و رسیدن به سود
طرحهای پامپودامپ و اسپوفینگ نوعی سوءاستفاده از احساسات معاملهگران در بازار هستند. برخی بر این باورند که دستکاری بازار نوعی کلاهبرداری است؛ اما برخی دیگر آن را کلاهبرداری نمیدانند.
در طرح پامپودامپ، کلاهبرداران ابتدا با خرید حجم زیادی از یک ارز دیجیتال ارزش آن را بهطورمصنوعی افزایش میدهند (پامپ). پس از اینکه تعداد زیادی از سرمایهگذاران ترغیب شدند و آن ارز را خریدند، قیمت آن بهشدت افزایش مییابد. حال کلاهبرداران کافی است همه آن ارزها را بفروشند (دامپ) و سود زیادی به جیب بزنند. درنتیجه این فشار فروش، قیمت آن ارز سقوط میکند و سرمایهگذاران میمانَند و مقدار زیادی ارز بیارزش که روی دستشان مانده است.
چگونه از داراییهایمان دربرابر کلاهبرداران محافظت کنیم؟

کلاهبرداران درست مانند گرگها در طبیعت رفتار میکنند. گرگها هرگز دنبال دردسر نیستند؛ بنابراین، هکرها هم دنبال چیزی نمیروند که زمان و انرژی زیادی از آنان بگیرد. اگر نمیخواهید قربانی باشید، باید با درنظرگرفتن نکات امنیتی در فضای آنلاین، کار را برای کلاهبرداران سخت کنید. درادامه، برخی از روشهای تشخیص کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال را معرفی کردهایم.
تحقیقات کامل انجام دهید
مناسب برای مقابله با کلاهبرداری از نوع: طرحهای پانزی و هرمی، عرضه اولیه سکه، ایردراپهای دروغین و پامپودامپ
همیشه درباره پروژهها و طرحها و برنامههایی که قصد دارید روی آنها سرمایهگذاری کنید، بهخوبی تحقیق کنید و صرفاً با حرف دوست و آشنا یا افراد مشهور وارد سرمایهگذاری نشوید. اگه به صرافی xt اعتماد ندارید و فکر می کنید کلاه بردار هست کافیه به سابقه این صرافی و مجوز ها، رتبه این صرافی در سایت های معتبر سر بزنید تا بفهمید که این صرافی کاملاً معتبر هست.
قبل از سرمایهگذاری در هر پروژهای، وایتپیپر آن را بخوانید. وایتپیپر ارائهدهنده نمای کلی اهداف پروژه و حاوی اطلاعاتی ارزشمند درباره آن است. توسعهدهندگان در وایتپیپر باید درباره مفهوم محصول یا خدمت، کاربرد توکنها، راهبرد ورود به بازار و جدول زمانی اجرا صحبت کرده باشند. اگر پروژهای وایتپیپر قانعکنندهای ندارد و با مطالعه آن نمیتوانید به این اطلاعات دست یابید، مطمئن باشید کلاهبرداری است.
با افراد خبره در حوزه ارزهای دیجیتال مشورت کنید. همچنین، از منابع مختلف آنلاین و آفلاین اطلاعات کسب کنید تا از اعتبار محصول یا خدمات ارائهشده مطمئن شوید.
از دستگاههایتان محافظت کنید
مناسب برای مقابله با کلاهبرداری از نوع: کریپتوجکینگ و فیشینگ و بدافزارها
هکرها هرگز بهزور اطلاعات و داراییهایتان را بهسرقت نمیبرند؛ بلکه کاری میکنند تا خودتان راه را برایشان باز کنید. برای مقابله با چنین کلاهبرداریهایی، باید از دستگاههایتان محافظت کنید. برای مثال، آنتیویروسی مطمئن نصب کنید. آنتیویروس میتواند بهطور دورهای برنامهها و کدهای مخرب را از سیستم شما حذف کند.
همیشه برنامهها و نرمافزارها را از پلتفرمهای معتبر دانلود کنید و روی لینکهایی که از منابع نامعتبر دریافت میکنید، کلیک نکنید. کاربران کشورمان که بهناچار باید از اپلیکیشنهای رایگان استفاده کنند، باید به این موضوع بیشتر دقت کنند تا در معرض انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال قرار نگیرند.
ارزهای دیجیتال خود را ایمن ذخیره کنید
مناسب برای مقابله با کلاهبرداری از نوع: هک کیف پول
کیف پولهای سرد سختافزاری امنترین نوع کیف پول هستند و کلاهبرداران نمیتوانند به آنها دسترسی یابند؛ مگر اینکه آنها را بهطورفیزیکی از خودتان بدزدند. کیف پولهای سری لجر مانند نانو ایکس و نانو اس و نانو اس پلاس و ترزور کیفپولهای سختافزاری محبوبی هستند که کلیدهای خصوصی شما را ایمن ذخیره میکنند. نگهداری مقادیر زیاد ارز دیجیتال در کیف پول صرافی یا اپلیکیشنهای طرف سوم، وجوه شما را درمعرض خطر هک قرار میدهد.
اجازه ندهید هکرها فعالیتهایتان را ردیابی کنند
مناسب برای مقابله با کلاهبرداری از نوع: حملههای داستینگ و ایردراپهای جعلی و فیشینگ
در حملههای داستینگ و ایردراپهای جعلی، هکرها با ردیابی و نظارت بر فعالیتهایتان هنگام خرجکردن داستها و توکنهای ایردراپ، تلاش میکنند به اطلاعات مهم هویتی و کیف پول شما دسترسی پیدا کنند. با استفاده از روشهای تغییر آیپی و برنامههایی که ترافیک شما را رمزگذاری میکنند، ردپای خود را میتوانید از بین ببرید تا ارائهدهندههای سرویس اینترنت (ISP) و هکرها نتوانند رمزعبور یا سایر اطلاعات شما را حدس بزنند یا سرنخی از فعالیتهای آنلاین شما پیدا کنند.
از رمزعبورهای قوی و تأیید هویت دوعاملی استفاده کنید
مناسب برای مقابله با کلاهبرداری از نوع: فیشینگ و هک کیف پولهای داغ
بهترین کار برای جلوگیری از هکشدن دستگاههایی که از آنها برای تراکنشهای ارز دیجیتال استفاده میکنید، استفاده از رمزعبورهای قوی و تأیید هویت دوعاملی (2FA) با کمک برنامههای اختصاصی مانند Google Authenticator است. با این ویژگی برای تأیید درخواست باید از چندین دستگاه یا پلتفرم استفاده کنید. به همه کاربران توصیه میکنیم که از سازوکار تأیید هویت دوعاملی مانند رمزعبور بهعلاوه حفاظت OTP یا رمزعبور و تأیید ایمیل استفاده کنند.
چه پارامترهایی را برای محافظت از داراییهایمان باید انجام دهیم؟
در صرافی xt پیروی دقیق از اقدامات امنیتی میتواند به شما در جلوگیری از بهدامافتادن در کلاهبرداریهای ارز دیجیتال کمک کند. درنظرگرفتن پارامترهای زیر برای محافظت از داراییهای دیجیتالتان در حوزه کریپتوکارنسی که بهشدت مستعد حملههای سایبری و هدف هکرهاست، بسیار اهمیت دارد:
1- استفاده از کیف پولهای سرد و نگهدارینکردن مبالغ زیاد ارز دیجیتال در صرافیها | 2- استفاده از شبکه اینترنت امن |
3- بهروزکردن دستگاهها با جدیدترین نسخههای نرمافزار از منابع معتبر | 4- استفاده از آنتیویروسهای قوی |
5- کلیکنکردن روی لینکهایی که از منابع ناشناخته برایتان ارسال میشوند | 6- تغییر رمزعبور بهطور دورهای |
7- اعتمادنکردن به پروژههایی که وعدههای سود کلان میدهند | 8- سرمایهگذاری در چند ارز دیجیتال و پیروی از قانونِ «همه تخممرغهایتان را در یک سبد نگذارید» |
آیا همه صرافیهای ارز دیجیتال برای نگهداری داراییها امن هستند؟
پاسخ کوتاه به این پرسش خیر است. همیشه باید سوابق صرافی و کارنامه آن را بررسی کنید. آیا قبلاً هک شده است؟ آیا سابقه نقض داده یا نشت اطلاعات یا رخنه امنیتی داشته است؟ حتی امنترین صرافیهای ارز دیجیتال هم نمیتوانند از کاربران دربرابر حملههای فیشینگ و مهندسی اجتماعی محافظت کنند؛ بنابراین، برای اطلاعات مربوط به ورود و احراز هویت در این صرافیها باید هوشمندانه عمل کنید. خب طبق همین مواردی که گفته شد صرافی xt دچار هیچ مشکلی نشده و گزارشی از کاربرانش هم نداشتیم و کلاه بردار بودن این صرافی دروغ محض هستش پس با خیال راحت در این صرافی فعالیت کنید.
ازآنجاکه قانونگذاری مشخصی برای ارزهای دیجیتال وجود ندارد و حتی صرافیهای معتبر نمیتوانند کاملاً امن باشند، باید همیشه احتمال ازدستدادن سرمایههای خود را بدهید.
جمع بندی
بازار پررونق ارزهای دیجیتال و میلیاردها دلار پولی که در آن مبادله میشود، بازاری وسوسهانگیز برای کلاهبردارانی است که از کاربران با دانش کم در این حوزه سوءاستفاده میکنند. با توجه به سابقه فعالیت و حجم معاملات بالای صرافی xt این که این صرافی کلاه بردار است بسیار غیرمنطقی میاد. صرافی ایکس تی با توجه به مجوزهای قانونی که داره از اعتبار بالایی هم برخوردار هستش که همین موضوع باعث اعتماد کاربران به صرافی xt شده است.