مقالات آموزش ارز دیجیتالمقالات آموزش استخراج

معرفی بهترین ماینرهای استخراج بیت کوین سال 2021

امروزه استخراج رمزارزها یکی از پردرآمد ترین روش های کسب درآمد در دنیای کریپتوکارنسی است. به همین منظور تعداد زیادی از کاربران فعال در حوضه ارزهای دیجیتال علاقه مند به استخراج رمزارزها هستند. اما مشکل اینجاست که نمی دانند چه دستگاهی برای استخراج و کاری که می خواهند مناسب تر است. چون اگر ندانسته دست به خرید چنین دستگاه هایی بزنیم ممکن است در آینده ممکن است دچار پشیمانی از بابت خیلی جهات بشویم.

در این مقاله سعی داریم تا بهترین دستگاه های ماینر برای استخراج نه تنها بیت کوین بلکه سایر کریپتوکارنسی ها را به شما معرفی و نقاط ضعف و قوت آنان را نیز بازگو کنیم.

دستگاه ماینر بیت کوین چیست؟

دستگاه ماینر یک پلی میان کاربر و دنیای رمزارزهاست که بوسیله این پل می توانید به دنیای بلاکچین متصل شوید و در روند کار شبکه بلاکچین همکاری کنید، تراکنش هارا به مقصد برسانید و امنیت آن را تامین کنید. و در قبال این همکاری شبکه بلاکچین به شما پاداشی اهدا می کند. برای این همکاری ها خودتون هیچ کار نمی کنید، تنها هزینه می کنید و ماینر را خریداری می کنید. این میان باید بدانید هر ماینر چه مقدار قدرت و اصطحلاک دارد و یا از چه الگوریتمی پشتیبانی می کند. زیرا از هر الگوریتمی که پشتیبانی کند تمام رمزارزهایی که با آن الگوریتم کار می کنند را می توانید استخراج کنید.

دستگاه ماینر بیت کوین از کامپیوترهای شخصی به GPU و بعدتر به «مدار مجتمع دیجیتال برنامه‌پذیر» (Field-Programmable Gate Array | FPGA) تکامل پیدا کرد. در حال حاضر و در آخرین فاز از تکامل این دستگاه‌ها که در حال حاضر به وقوع پیوسته است، از دستگاه‌های ایسیک برای ماین بیت‌کوین استفاده می‌شود.

مزایا و معایب استفاده از ماینر

استفاده از ماینرهای استخراج یک سری مزایا و یک سری معایب دارند. شما به وسیله ریگ های ماینینگ ( سیستم های کامپیوتری ) ماینرهای مخصوص و یا حتی گوشی موبایل می توانید استخراج کنید. استفاده از ماینر مخصوص استخراج مزایای زیادی دارد از جمله اینکه دستگاهی که خریداری می کنید تماما برای استخراج ساخته شده است نه استفاده دیگری از این رو قدرت و سرعت به مراتب بالایی دارد.

اگر علاقه مند هستید به صورت کامل درباره مزایا و معایب استخراج بدانید حتما مقاله ایران ریچ را در این باره مطالعه کنید.

معرفی معتبرترین شرکت ها در زمینه استخراج

بر می گردیم به مبحث اصلی و به معرفی چندین ماینر قوی و کاربردی در این زمینه می پردازیم و مزایا و معایب هر یک را بررسی خواهیم کرد.
یک دستگاه ماینر خوب فاکتورهایی از قبیل بازگشت سرمایه سریع و طول عمر بالا دارد.

به طور کلی از جمله مواردی که باعث می شود یک دستگاه جزو فاکتورهای خوب برای خرید باشد موارد زیر است:

  1. قدرت هش ( هش ریت ): مقدار قدرت پردازش دستگاه برای تولید هش که هر چقدر بالاتر باشد، میزان بیت کوین‌های استخراج‌شده بالاتر می‌رود. مثال: قدرت دستگاه Antminer S۱۹ Pro حدود ۱۱۰ تراهش بر ثانیه (110TH/S) است.
  2. مصرف برق دستگاه: مقدار برق مصرفی دستگاه استخراج بر حسب وات که هر چقدر بالاتر باشد، هزینه برق بیشتری را بر دوش ماینر می‌گذارد. مثال: مصرف برق دستگاه Antminer S۱۹ Pro حدود ۳۲۵۰ وات (3250W) است.
  3. قیمت دستگاه: میزان پولی که برای خرید دستگاه استخراج پرداخت می‌شود که هر چقدر بیشتر باشد، ماینر باید مدت بیشتری فعالیت کند تا سرمایه خرید برگردد و بنابراین زمان بازگشت سرمایه افزایش می‌یابد.

هش ریت:
اگر خاطرتان باشد گفتیم عملیات استخراج فرمول سنگین ریاضی ندارد و تنها آزمون و خطاست. آزمون و خطایی که زحمتش بر روی دوش ماینر است. ماینر باید آزمون و خطا کند تا هش یک بلاک را حدس بزند. ( فرض کنید باید هدس بزند و اسم آن بلاک را بفهمد ) بنابراین هر چه قدرت هش بالاتر باشد یعنی تعداد حدس های ماینر در ثانیه بیشتر است و زودتر به جواب می رسد و هر ماینریم که سریعتر ههش را پیدا کند برنده پاداش شبکه بلاکچین می شود.

تخصصی تر:
هش ریت (HashRate) یا هش پاور (Hash Power) معیاری برای اندازه‌گیری عملکرد یک دستگاه ماینر است. به عبارت دیگر هش ریت، میزان سرعتی که یک ماینر موفق به حل هش‌ می‌شود تا پاداش دریافت کند را نشان می‌دهد.

البته به جز موارد بالا موارد دیگری از جمله قیمت بیت کوین، تعرفه برق و سختی شبکه عواملی است که بر بازگشت سرمایه تاثیر می گذارد. اما مواردی که بالا توضیح دادیم به ماینر بستگی دارد.

انتخاب یک دستگاه خوب برای استخراج به خود کاربر بستگی دارد، همیشه گران بودن یک دستگاه و یا به روز بون آن به معنی بهتر بودن دستگاه نیست. ممکن است بعضی ها هنوز با ماینرهای قدیمی فعالیت کنند و راضی باشند. بستگی دارد چه فاکتورهایی برای شما اهمیت دارد.

قبل از آنکه به بررسی ماینرهای قدرتمند در این زمینه بپردازیم بگذارید به شرکت های قدرتمند و فعال در این زمینه بپردازیم. از بالا به پایین با بررسی رتبه اشاره می کنیم:

  1. بیتمین تکنولوژیز ( Bitmain Technologies )
  2. کنان کریتیو ( Canaan Creative )
  3. میکروبیتی ( MicroBT )
  4. اینوسیلیکون تکنولوژی ( Innosilicon Technology )
  5. ژیانگ ایبنگ کامیونیکیش ( Zhejiang Ebang Communication )
  6. بیت فری ( Bitfury )

بیتمین تکنولوژیز ( Bitmain Technologies )

شناخته شده ترین شرکت در این زمینه شرکت بیتمین است. این شرکت در سال 2013 بنیانگذاری شد. این شرکت، یک سری از دستگاه‌های ایسیک ویژه استخراج رمزارزها مانند بیت‌کوین، «لایت‌کوین» (LiteCoin) و «دش» (Dash) را توسعه داده و می‌دهد. بیت‌مین به خاطر کیفیت فناوری و تحویل مطمئنی که دارد شناخته شده است.

کنان کریتیو ( Canaan Creative )

کنان کریتیو در سال ۲۰۱۳ در پکن و توسط «وو ژانگ» (N.G. Zhang) راه‌اندازی شد. کنان شروع به تولید دستگاه‌های FPGA کرد که سخت‌افزار محبوب ماینینگ پیش از ایسیک بود. این کمپانی در حال حاظر دومین و قدرتمند ترین شرکت در این زمینه است.

میکروبیتی ( MicroBT )

«میکرو‌بی‌تی» (MicroBT) یا «بیت میکرو» (Bit Micro) در این فضای کسب و کار تازه‌وارد محسوب می‌شود، اما موفق است. این شرکت در سال ۲۰۱۹، تعداد ۶۵۰,۰۰۰ ایسیک فروخته است و در حال مبدل شدن به رقیبی قدرتمند برای بیتمین و کنان (Cannan) است. شرکت MicroBT در چین واقع شده است.

اینوسیلیکون تکنولوژی ( Innosilicon Technology )

اینوسیلیکون تکنولوژی یک شرکت سخت‌افزاری با تیم‌های طراحی مستقر در چین و آمریکای شمالی است. این شرکت مزیت رقابتی خود را قیمت‌های پایین، کارایی بالا و قابلیت سفارشی‌سازی بالا می‌داند و برای پشتیبانی طراحی مشتریان موفق به دریافت جایزه شده است.

ژیانگ ایبنگ کامیونیکیش ( Zhejiang Ebang Communication )

ایبنگ اساسا در بحث تحقیق و توسعه، تولید و فروش محصولات مخابراتی فیبر نوری فعالیت می‌کند. همچنین، این شرکت یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تراشه‌های ایسیک در منطقه جغرافیایی خود به شمار می‌رود. در ماه آپریل سال ۲۰۲۰ (فروردین ۱۳۹۹)، ایبنگ با عرضه اولیه سهام در لیست بازار سهام آمریکا قرار گرفت و این حاکی از آن است که قطعا این شرکت برنامه‌های قابل توجهی برای آینده دارد.

بیت فری ( Bitfury )

بیت‌فری یک شرکت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بیت‌کوین است که در سال ۲۰۱۱ به میادین آمد. این شرکت عملیات ماینینگ مقیاس بالایی را روی شبکه به طور مستقل انجام داده است و به دلیل محاسبه حجم زیادی از هش‌ریت شبکه بیت‌کوین شناخته شده است. شرکت Bitfury محصولات متنوعی را ارائه می‌کند که از این جمله می‌توان به تراشه ماینینگ ایسیک (ASIC) به نام «کلارکه» (Clarke)، یک سرور ماینینگ در سطح کسب و کار به نام «تاردیس» (Tardis) و یک مرکز داده قابل حمل استخراج بیت‌کوین به نام «بلک‌باکس» (BlackBox) اشاره کرد.

قبل از آنکه به بررسی دستگاه های پر طرفدار در این زمینه بپردازیم بیایید هش ریت را بررسی کنیم:

۱ KH/s یا هزار هش بر ثانیه؛ معادل یک کیلوهش بر ثانیه
۱ MH/s یا یک میلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک مگاهش بر ثانیه
۱ GH/s یا یک میلیارد هش بر ثانیه؛ معادل یک گیگاهش بر ثانیه
۱ TH/s یا یک تریلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک تراهش بر ثانیه
۱ PH/s یا یک کوادریلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک پتاهش بر ثانیه
۱ EH/s یا یک کوئینتیلیون هش بر ثانیه؛ معادل یک اگزاهش بر ثانیه
واحد بعدی در این اندازه‌گیری زتاهش (Zetta) خواهد بود.

با این تفاسیر می‌توان نوشت:

یک مگاهش بر ثانیه معادل ۱,۰۰۰ کیلوهش بر ثانیه است
یک گیگاهش معادل ۱,۰۰۰ مگاهش بر ثانیه یا ۱,۰۰۰,۰۰۰ کیلوهش برثانیه است
این رشته را می‌توان تا بی‌نهایت ادامه داد.

معرفی بهترین دستگاه های استخراج

حال که با شرکت های در این زمینه آشنا شدیم راحت تر می توانیم دستگاه مدنظر را خریداری کنیم. بیایید 10 دستگاه استخراج برتر که در این زمینه حرفی برای گفتن دارند را بررسی کنیم.

از جمله این دستگاه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. انت ماینر s19 پرو (Antminer S19 Pro )
  2. ام تری اس پلاس پلاس (M30 S++‎)
  3. انت ماینر تی ۱۹ (Antminer T19)
  4. انت ماینر اس 17 پلاس ( +Antminer S17 )
  5. ماینر A10 Pro ETH Miner-500Mh
  6. کنان اوالون‌ماینر ۱۲۴۶ (Canaan Avalonminer ۱۲۴۶)
  7. کنان اوالون‌ماینر ۱۱۶۶ پرو (Canaan AvalonMiner ۱۱۶۶ Pro)
  8. اینوسیلیکون تی‌ ۳ پلاس ۵۲ تی (Innosilicon T۳+ 52T)
  9. مایکرو‌بی‌تی واتس‌ماینر ام ۳۱ اس (MicroBT Whatsminer M31S)

انت ماینر s19 پرو (Antminer S19 Pro )

این مدل از ماینرها امروزه پرچمداران ماینرها در این زمینه هستند و بهترین آن ها به شمار می روند. این مدل از ماینرها بهترین بازگذشت سرمایه را در میان ماینرها دارا هستند. زمان عرضه این ماینر می 2020 بود. قدرت هش انت ماینر سری S19 pro قدرت هشی معادل 110 تراهش بر ثانیه و مصرف برقی معادل 3250 وات دارا است. این ماینر از نظر بهره وری انرژی ( قدرت نسبت به مصرف برق ) از رقبای خود و سری های پیشین بیت مین یک سر و گردن بالاتر است. تنها ایراد این دستگاه وزن 15 کیلوگرمی آن و صدای بیش از 81 دسیبلی آن است.

  • قیمت: 243 میلیون تومان
  • وزن: 13.2 کیلوگرم
  • تولید صدا: 75db
  • خنک سازی: 4 عدد فن
  • دمای عملیاتی مطلوب: 5 تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5 تا 95 درصد
  • هش: 110TH
  • برق: 3250W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • (Bitcoin(BTC بیت کوین، (BitcoinCash(BCH بیت کوین کش، (Acoin(ACOIN آکوین، (Peercoin(PPC پیرکوین، (Joulecoin(XJO ژول کوین، (eMark(DEM ایمارک، (Curecoin (CURE کیور کوین، (Unbreakable(UNB آنبریکبل، (Crown (CRW کرون، (Terracoin(TRC تراکوین

ام تری اس پلاس پلاس (M30 S++‎)

به این ماینر در سایت رسمی میکروبی تی لقب پادشاه هش جدید داده اند. این دستگاه در حال حاضر از تراشه‌های ۱۲ نانومتری به جای تراشه‌های ۷ نانومتری جدیدی که در بسیاری از دستگاه‌های ماینر رقیب وجود دارد استفاده می‌کند. این دستگاه ۱۱۲ تراهش بر ثانیه (Th/S) قدرت دارد. مصرف برق دستگاه 3472 وات بر ثانیه می باشد.

  • قیمت: 120 میلیون تومان
  • وزن: 14.2 کیلوگرم
  • تولید صدا: 75db
  • خنک سازی: 4 عدد فن
  • دمای عملیاتی مطلوب: 0 تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 10 تا 90 درصد
  • هش: 112TH
  • برق: 3472W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • (Bitcoin(BTC بیت کوین، (BitcoinCash(BCH بیت کوین کش، (Acoin(ACOIN آکوین، (Peercoin(PPC پیرکوین، (Joulecoin(XJO ژول کوین، (eMark(DEM ایمارک، (Curecoin (CURE کیور کوین، (Unbreakable(UNB آنبریکبل، (Crown (CRW کرون، (Terracoin(TRC تراکوین

انت ماینر تی ۱۹ (Antminer T19)

سری T ماینرهای شرکت بیت مین نسبت به سری S آن از قدرت کمتری برخوردار است. اما ارزان تر هستند و گزینه های خوبی برای استخراج های متوسط و نسبتا کوچک هستند. انت ماینر سری تی 19 همان ابعاد و امکانات سری اس 19 را دارد. قدرت این ماینر 84تراهش و بازده انرژی 38 ژول بر تراهش را داراست که در مقابل سری اس 19 خود بسیار ضعیف دیده می شود. این دستگاه مصرف برقی معادل 3150 وات بر ثانیه را داراست.

  • قیمت: 120 میلیون تومان
  • وزن: 14.2 کیلوگرم
  • تولید صدا: 75db
  • خنک سازی: 4 عدد فن
  • دمای عملیاتی مطلوب: 0 تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 10 تا 90 درصد
  • هش: 84TH
  • برق: 3150W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • (Bitcoin(BTC بیت کوین، (BitcoinCash(BCH بیت کوین کش، (Acoin(ACOIN آکوین، (Peercoin(PPC پیرکوین، (Joulecoin(XJO ژول کوین، (eMark(DEM ایمارک، (Curecoin (CURE کیور کوین، (Unbreakable(UNB آنبریکبل، (Crown (CRW کرون، (Terracoin(TRC تراکوین

انت ماینر اس 17 پلاس ( +Antminer S17 )

زمان عرضه این ماینر در تاریخ مارس 2019 بود. محبوب ترین و شناخته شده ترین آن است. این دستگاه نرخ هشی معادل 73 تراهش و مصرف برقی معادل 2680 وات بر ثانیه داراست. الگوریتم پشتیبانی این دستگاه SHA-256 می باشد. یعنی تمام رمزارزهایی که این الگوریتم را دارند استخراج می کند.

  • قیمت: 80میلیون تومان
  • وزن: 11 کیلوگرم
  • تولید صدا: 75db
  • فن: 4 عدد
  • دمای عملیاتی مطلوب: 5~ 45 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5~95 درصد
  • هش: 73TH
  • برق:2680W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • بیت کوین (Bitcoin (BTC، بیت کوین کش (Bitcoin Cash (BCH، آکوین (Acoin (ACOIN، پیرکوین (Peercoin (PPC، ژول کوین (Joulecoin (XJO، ایمارک (eMark (DEM، کیور کوین (Curecoin (CURE، آنبریکبل (Unbreakable (UNB، کرون (Crown (CRW، تراکوین (Terracoin (TRC

ماینر A10 Pro ETH Miner-500Mh

دستگاه ماینر A10 Pro ETH Miner-500Mh در تاریخ 20می سال 2020 توسط کمپانی Innosilicon برای علاقه مندان به استخراج اتریوم راه اندازی شد. قدرت هشی معادل 500مگا هش برثانیه داراست. شاید تصور کنید که نسبت به بقیه ماینرها که تراهش بودند کمتر است. اما سختی شبکه اتریوم همانند بیت کوین نیست و با این قدرت هش روزانه چیزی حدود 50 دلار اتریوم ( اتریوم به قیمت 1256 دلار ) می توانید کسب کنید. مصرف برق این دستگاه معادل 750 وات بر ثانیه می باشد.

  • قیمت: 74 میلیون تومان
  • وزن: 12.5 کیلوگرم
  • فن خنک کننده : 2 عدد
  • تولید صدا: 75db
  • دمای محیط مطلوب: 5- تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5 تا 95 درصد
  • هش: 500
  • برق: 3300W
  • الگوریتم: EtHASH
  • ارزهای قابل استخراج: اتریوم (Eth) و اتریوم کلاسیک (Etc)

کنان اوالون‌ماینر ۱۲۴۶ (Canaan Avalonminer ۱۲۴۶)

زمان عرضه این ماینر ژانویه 2021 بود و قدرت هشی معادل 90 تراهش بر ثانیه را دارد. این مدل از ماینرهای شرکت کنان قدرتمندترین مدل ماینرهای این کمپانی است. مصرف برقی معادل 3440 وات بر ثانیه را داراست. بازده انرژی ۳۸ ژول بر هر تراهش این دستگاه در نوع خود کم‌نظیر است؛ هرچند در مقابل بازده انرژی انت‌ماینر اس ۱۹ پرو حرفی برای گفتن ندارد. از نظر ابعاد، این دستگاه بسیار مناسب فارم‌ها است و می‌تواند هم به‌صورت افقی و هم به‌صورت عمودی نصب شود. همچنین در این دستگاه برخی موارد امنیتی لحاظ شده است که از فعالیت ویروس‌های ماینر و هک جلوگیری می‌کند.

  • قیمت: _
  • وزن: 12.8 کیلوگرم
  • فن خنک کننده : 2 عدد
  • تولید صدا: 75db
  • دمای محیط مطلوب: 5- تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5 تا 95 درصد
  • هش: 90TH
  • برق: 3440W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • بیت کوین (Bitcoin (BTC، بیت کوین کش (Bitcoin Cash (BCH، آکوین (Acoin (ACOIN، پیرکوین (Peercoin (PPC، ژول کوین (Joulecoin (XJO، ایمارک (eMark (DEM، کیور کوین (Curecoin (CURE، آنبریکبل (Unbreakable (UNB، کرون (Crown (CRW، تراکوین (Terracoin (TRC

کنان اوالون‌ماینر ۱۱۶۶ پرو (Canaan AvalonMiner ۱۱۶۶ Pro)

این دستگاه شباهت زیادی به ماینرهای موفق بیت مین از جمله Antminer S۹ دارد، اما با هش ریتی بسیار بیشتر و بهره‌وری انرژی بسیار مناسب‌تر. این ماینر هش ریتی برابر 84 تراهش بر ثانیه دارد و مصرف برق آن معادل 3423 وات بر ثانیه است.

  • قیمت: _
  • وزن: 12.8 کیلوگرم
  • فن خنک کننده : 2 عدد
  • تولید صدا: 75db
  • دمای محیط مطلوب: 5- تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5 تا 95 درصد
  • هش: 84TH
  • برق: 3423W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • بیت کوین (Bitcoin (BTC، بیت کوین کش (Bitcoin Cash (BCH، آکوین (Acoin (ACOIN، پیرکوین (Peercoin (PPC، ژول کوین (Joulecoin (XJO، ایمارک (eMark (DEM، کیور کوین (Curecoin (CURE، آنبریکبل (Unbreakable (UNB، کرون (Crown (CRW، تراکوین (Terracoin (TRC

اینوسیلیکون تی‌ ۳ پلاس ۵۲ تی (Innosilicon T۳+ 52T)

زمان عرضه این ماینر می 2019 بود. قدرت هش این دستگاه 52تراهش بر ثانیه است. مصرف برق ان 2100 وات بر ثانیه می باشد. وزن بسیار مناسب نسبت به قدرت هش (ده کیلوگرم) و ابعاد تقریباً جمع‌وجور باعث شده است تا از این ماینر در مقایس صنعتی و در سطح بالایی استفاده شود.

  • قیمت: _
  • وزن: 10 کیلوگرم
  • فن خنک کننده : 2 عدد
  • تولید صدا: 75db
  • دمای محیط مطلوب: 5- تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5 تا 95 درصد
  • هش: 52TH
  • برق: 2100W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • بیت کوین (Bitcoin (BTC، بیت کوین کش (Bitcoin Cash (BCH، آکوین (Acoin (ACOIN، پیرکوین (Peercoin (PPC، ژول کوین (Joulecoin (XJO، ایمارک (eMark (DEM، کیور کوین (Curecoin (CURE، آنبریکبل (Unbreakable (UNB، کرون (Crown (CRW، تراکوین (Terracoin (TRC

مایکرو‌بی‌تی واتس‌ماینر ام ۳۱ اس (MicroBT Whatsminer M31S)

این دستگاه با کمی بهره‌وری انرژی کمتر در سال ۲۰۱۹ رقیب اصلی اس ۱۷ پلاس بود. این دستگاه ۷۰ تراهش بر ثانیه قدرت دارد و ۳,۳۰۰ وات برق مصرف می‌کند و به این ترتیب بهره‌وری انرژی آن ۴۲ ژول بر تراهش است. در دسامبر ۲۰۲۰ (دی ۹۹) مدل پلاس این دستگاه یعنی واتس‌ماینر اس ۳۱ پلاس با قدرت ۸۰ تراهش به بازار عرضه شد که بهره‌وری انرژی بهتر از اس ۱۷ پلاس دارد.

  • قیمت: 74 میلیون تومان
  • وزن: 12.5 کیلوگرم
  • فن خنک کننده : 2 عدد
  • تولید صدا: 75db
  • دمای محیط مطلوب: 5- تا 40 درجه سانتیگراد
  • رطوبت مطلوب: 5 تا 95 درصد
  • هش: 70TH
  • برق: 3300W
  • الگوریتم: SHA-256
  • رمزارزهای قابل پشتیبانی:
  • بیت کوین (Bitcoin (BTC، بیت کوین کش (Bitcoin Cash (BCH، آکوین (Acoin (ACOIN، پیرکوین (Peercoin (PPC، ژول کوین (Joulecoin (XJO، ایمارک (eMark (DEM، کیور کوین (Curecoin (CURE، آنبریکبل (Unbreakable (UNB، کرون (Crown (CRW، تراکوین (Terracoin (TRC

ماینرهایی که معرفی کردیم از دید کاربرانی که در حوضه ماینینگ فعالیت می کنند مورد قبول بود و نمره خوبی داشتند اما با این وجود در آینده ماینرهای معمولی تر که کارایی نسبتا خوبی هم دارند را معرفی خواهیم کرد.

2.1/5 - (10 امتیاز)

میلاد دهقان

من تلاش می‌کند تا به عنوان یک نماینده از جامعه تریدرها و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه ترید ارز دیجیتال و فارکس، دانش و تجربیات خود را به بهترین شکل ممکن به اشتراک بگذارد و افراد را در رسیدن به اهداف مالی و حرفه‌ای خود یاری نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا