کارآفرینی و اشتغال زاییمشاغل خانگی

کسب درآمد از شبکه های اجتماعی در خانه

کسب درآمد از راه اندازی کسب و کار در شبکه های اجتماعی, راه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید با استفاده از شبکه های اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام و یوتیوب، در خانه درآمد کسب کنید. شما میتوانید در این شبکه های اجتماعی یک کسب و کار شخصی راه اندازی کنید یا برای دیگران کار کنید در هر صورت کسب درآمد بالایی خواهید داشت.

ایجاد یک شبکه اجتماعی قوی و پر طرفدار زمان و تلاش جدی می‌طلبد. پس سعی کنید در زمینه ای فعالیت کنید که به آن علاقه دارید یا آگاهی و تخصص کافی دارید. چون اگه به جز این باشه قطعاً تا آخر ادامه نمیدهید و زود خسته میشوید.

فعالیت در اینترنت و مخصوصاً شبکه های اجتماعی یکی از تاپ ترین مشاغل خانگی است که امروزه اکثر مردم به عنوان شغل اول یا دوم انجام میدهند. و درآمدهای خوبی حتی به دلار دارند.

انتخاب یک شبکه اجتماعی برای درآمدزایی

شما می توانید تنها با داشتن 1K دنبال کننده به عنوان یک میکرو اینفلوئنسر در شبکه های اجتماعی کسب درآمد کنید. اما، مسلماً، هر چه تعداد فالوورهای بیشتری داشته باشید، آسان تر و بیشتر پول در میاورید. برندها و کسب و کارها به دنبال کیفیت هستند نه کمیت! یعنی تمایل دارن در یک شبکه اجتماعی که فالوور کمتر اما فعال و مرتبط با بازارهدف دارند تبلیغ کنند. پس درگیر تعداد فالوورها نباشید! شما از تعداد فالوور کم و فعال میتوانید درآمدهای بیشتری کسب کنید. پس در ایجاد شبکه اجتماعی به کیفیت کار و دنبال کننده ها اهمیت دهید. و سعی کنید به صورت کاملاً طبیعی و ارگانیک فعالیت کنید، تا کسب و کار پر درآمد و پایداری داشته باشید.

تلگرام بهترین شبکه اجتماعی برای ارائه خدمات و کسب درآمد

کسب درآمد از تلگرام: تلگرام یه محیط عالی و بی نقص برای تعامل و چت کردن با کاربران است و از این ویژگی میتوانید برای ارائه بهتر خدمات و آموزش ها و مشاوره های آنلاین استفاده کنید.

قابلیت های درآمدزا تلگرام: ایجاد کانال، ساخت گروه، استفاده از ربات هاست. شما به کمک این قابلیت ها میتوانید حداکثر فعالیت را در تلگرام داشته باشید و با استفاده از ربات ها کارهای خود را تا حد امکان اتوماتیک کنید. به کمک ربات های میتوانید کانال های اشتراکی ایجاد کنید و از دریافت هزینه اشتراک درآمد خوبی کسب کنید. از بهترین نمونه کانال های اشتراکی کانال سیگنال ارز دیجیتال است.

برای کسب درآمد از یک کانال تلگرام می‌توانید در آن تبلیغات بزارید، محصولات یا خدمات خود را بفروشید، اشتراک پولی برای محتوای VIP ارائه دهید یا کانال خود را به شخص دیگری بفروشید.

برای کسب درآمد اضافی و بیشتر از کانال تلگرام میتوانید پست های پولی قرار دهید، از لینک رفرال استفاده کنید، شبکه ای از کانال ها . گروه ها ایجاد کنید. هر چه کانال بزرگتر باشد درآمد شما از تلگرام بیشتر می شود.

اینستاگرام بهترین شبکه اجتماعی برای فروش و کسب درآمد

کسب درآمد از اینستاگرام: اگر میخاهید وارد حرفه فروش شوید قطعاً اینستاگرام بهترین انتخاب خواهد بود. اینستا یک سوشال مبتنی بر تصویر و ویدیو است در نتیجه میتوانید محصولات خود را به بهترین نحو ممکن به مخاطبان خود نشان دهید و به لطف وجود استوری میتوانید فروش خود را در سریعترین زمان ممکن انجام دهید. شما با تولید پست و ریلز میتوانید مزایای محصول خود را نشان دهید و در کاربر احساس نیاز را ایجاد کنید اما اصل فروش در استوری انجام میشود.

یوتیوب بهترین شبکه اجتماعی برای تولید محتوا و کسب درآمد

کسب درآمد از یوتیوب: در یوتیوب با تولید محتوا و سپس مانیتایز کردن چنل خود میتوانید از بازدیدهای ویدیوی خود کسب درآمد داشته باشید. همچنان در کنار این درآمد میتوانید از لینک های پارتنری و رفرالی استفاده کنید و یا با دریافت هزینه ویدیو های تبلیغاتی یا اسپانسری بسازید. به طور کلی یوتیوب یکی از شبکه های قدرتمند در کسب درآمد است و میتوانید شما را به آزادی مالی برساند.

کسب درآمد از تیک تاک، فیسبوک و توییچ

کسب درآمد از این شبکه های یکم سخت تر است و باید یه سری پیش نیازهای خاصی را داشته باشید که برای ایرانیان شاید کار را یکم سخت کند. اگر در TikTok همه معیارها را داشته باشید، می‌توانید با باز کردن حساب خود، به تنظیمات حساب خود برید و روی Creator Tools و سپس TikTok Creator Fund برای کسب درآمد درخواست دهید. در توییچ Twitch دو نوع فرصت درآمدزایی Affiliate و Partner. وجود دارد که در جریان لایوها میشود کسب درآمد داشت. در فیسبوک میتوانید از تبلیغات In-Stream استفاده کنید و با تبلیغات در ویدیوهای زنده و درخواستی درآمد خوبی کسب کنید.

کسب درآمد از شبکه های اجتماعی در خانه

کدام رسانه اجتماعی برای کسب درآمد بهتر است؟

یکی از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی با بالاترین پتانسیل درآمد، یوتیوب است، اما برای ایجاد ویدیوهای طولانی با بازدید بالا، کار زیادی لازم است. خبر خوب این است که هر پلتفرمی فرصت هایی برای کسب درآمد دارد. یکی از ترفندهای تولید محتوا، استفاده از ویدیوهای یوتیوب در اینستاگرام است که میتوانید از پتانسیل هر دو همزمان استفاده کنید.

پیش نیازهای راه اندازی کسب و کار در شبکه های اجتماعی

برای شروع کسب و کار در شبکه های اجتماعی فقط نیاز به یک گوشی و اینترنت دارید. و میتوانید در کمتر از ۵ دقیقه کسب و کار خود را شروع کنید.

یک نکته بر اساس تجربه: قبل از شروع کار خود حداقل باید در استفاده از ابزارهای و نرم افزارهای کاربردی، روش تبلیغات تبلیغات پولی و رایگان، بازاریابی محتوایی، تجزیه و تحلیل داده ها و نکات مهم رسانه های اجتماعی مهارت داشته باشید. این میتواند در رشد سریع و به درآمد رسیدن شما کمک کند.

چک لیست زیر برای راه اندازی رسانه های اجتماعی میتواند به شما کمک کند:

  1. اهداف خود را در شبکه های اجتماعی مشخص کنید.
  2. بهترین شبکه های اجتماعی را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
  3. بررسی مسئولیت ها و وظایف هر کدام از همکاران
  4. در مورد موضوع قعالیت خود تصمیم بگیرید.
  5. یک عکس پروفایل و عکس کاور مناسب انتخاب کنید.
  6. حساب های خود را در شبکه های اجتماعی ایجاد کنید
  7. رمزهای عبور را انتخاب کرده و به صورت ایمن ذخیره کنید.
  8. پروفایل های رسانه های اجتماعی خود را تکمیل کنید.
  9. تولید محتوا و ارائه خدمات خود را آغاز کنید.
  10. در مورد یک روش و استراتژی سودآور برای رسانه اجتماعی خود تصمیم بگیرید.

آیا برای اینفلوئنسر شدن شرایط خاصی نیاز داریم؟

به عنوان یک اینفلوئنسر، برند شما خودتان و محتوایتان هستید. اگر به اندازه کافی فالوور به دست آورید و به آنها نفوذ پیدا کنید، برندها می خواهند به عنوان یک فرد تأثیرگذار یا بازاریاب وابسته با شما همکاری کنند. می‌توانید جریان‌های درآمد خود را از طریق کالا، ایجاد محتوای تولید شده توسط کاربر یا اشتراک‌ها نیز پیدا کنید.

برای کار به عنوان یک شخص تأثیرگذار در رسانه های اجتماعی نیازی به مدرک دانشگاهی ندارید، اما هرگونه آموزش پس از شروع فعالیت به شما در توسعه کسب و کار، مدیریت مالی، تحلیل، حل مسئله، و مهارت های ارتباطی و بین فردی کمک می کند و مفید خواهد بود. اگر محتوای مفید ایجاد کنید و فن بیان خوبی داشته باشید و بتوانید با دنبال کنندگان خود تعامل خوبی داشته باشید بدپون این که متوجه بشید خواهید دید که به یک اینفلوئنسر تبدیل شدید. اگر حس میکنید باید کار خارق العاده ای انجام دهید یا خوش تیب باشید یا صدای خوبی داشته باشید باید بگم سخت در اشتباهید! تصمیم بگیرید پولدار شوید و از همین امروز شبکه اجتماعی خودتان را ایجاد کنید. چند سال بعد به الان خودتان لبخند خواهید زد.

چگونه در رسانه های اجتماعی کسب درآمد کنیم؟

با افزایش قدرت فروش، اینفلوئنسر مارکتینگ و انتشار محتواهای حمایت شده، می‌توانید از پست‌های رسانه‌های اجتماعی خود کسب درآمد عالی داشته باشید. بیشتر روشهای زیر را میشود هم زمان با هم پیش برد چون اکثر روش های کسب درآمد به هم وابسته هستند.

کسب درآمد از شبکه های اجتماعی در خانه

تولید محتوا و پکیج آموزشی

یکی از روشهای موسوم کسب درآمد از شبکه های اجتماعی تولید محتوای آموزشی و فروش آنها به کاربران است. شما در هر حوزه ای که بخواهید فعالیت کنید قطعاً آموزش پایه و اساس آن است، حتی همین کار فعالیت در شبکه های اجتماعی. شما میتوانید تولید محتوا رایگان انجام دهید و فالوور جذب کنید سپس از تبلیغات یا لینک های افیلیت و پارتنری برای کسب درآمد از محتواهای رایگان خودتان استفاده کنید یا اگه علاقه مند به فروش هستید میتوانید از فروش پکیج های آموزشی که شامل تخصص یا تجربیات شخصی در یک زمینه خاص است کسب درآمد فوق العاده ای داشته باشید.

ارائه خدمات شبکه های اجتماعی (SNS)

شما میتوانید در شرکت های مختلف استخدام شوید و مدیریت شبکه های اجتماعی آنها را در خانه و از راه دور مدیریت کنید. فعالیت اس ان اس مربوط به مدیریت تمام و کمال سوشال های یک شرکت است. برای شرکت های جهانی میتوانید فعالیت sns را در تمام سوشال های مطرح و به زبان ها مختلف فعالیت کنید هرچه دایره فعالیت بیشتر باشد میتوانید پول بیشتری از شرکت ها بگیرید. در این مورد خود شرکت هم به شما در رشد شبکه اجتماعیش همکاری میکند و هزینه های تبلیغاتی بر عهده شرکت خواهد بود.

فعالیت های پارتنری و رفرالی

همکاری با شرکت ها و سهیم شدن در سود آنها یکی از روش های جذاب کسب درآمد است که میتوانید در شبکه اجتماعی خود انجام دهید. مخصوصاً همکاری با شرکت های فعال در ارزدیجیتال مثل: صرافی ها و کسب درآمد از رفرال و کمیسیون های معاملات یا کسب درآمد از معرفی پلن های سرمایه گذاری و جذب سرمایه برای صندوق های سرمایه گذاری معتبر

اگر از افرادی هستید که در زمینه کسب درآمد رایگان فعالیت میکنید میتوانید از این مورد در کنار فعالیت خود انجام دهید. اکثر روش های کسب درآمد رایگان از لینک های رفرالی پشتیبانی میکنند. و میتوانید علاوه بر کسب درآمد مستقیم از شبکه اجتماعی خود به صورت غیر مستقیم از لینک های رفرال هم درآمدی مازاد داشته باشید. لینک های رفرال در اکثر مواقع میتوانند درآمدهای بالای برای شما به همراه داشته باشد اگر محتوای هدفمند تولید کنید و کمی تمرکز بزارید روی این کار

همکاری در فروش محصولات

اگر در فروش مهارت دارید و محصولی برای فروش ندارید میتوانید با دیگران به صورت درصدی همکاری کنید و محصولات آنها را بفروشید.

انجام تبلیغات اینترنتی برای کسب و کارها

اگر میخاهید از تبلیغات کسب درآمد داشته باشید دیگر نیاز به داشتن تخصص ندارید فقط باید مهارت و خلاقیت داشته باشید و یک سوشال پر بازدید ایجاد کنید. شما میتوانید بدون محدودیت و با استفاده از محتوای پربازدید و ترند پیج های مختلفی راه اندازی کنید مثلاً: دانستی ها، کمدی، انیمیشن، فیلم، موزیک و… که همگی میتوانند برای شما کسب درآمد خوبی را به همراه داشته باشند.

نکته: باید توجه داشته باشید که پیچ های تخصصی با موضوعات خاص هزینه های بیشتری برای تبلیغات میگیرند. موضوعات مرتبط با بازارهای مالی ارزدیجیتال، فارکس و بورس و یا تکنولوژی پتانسیل درآمدزایی بالایی دارند.

کار ادمینی و مدیریت شبکه های اجتماعی دیگران

یکی از کارهای ساده که هرکسی میتواند انجام دهد کار ادمینی و تولید محتوا برای سایر پیچ ها و کانال ها در شبکه های اجتماعی است. فقط قبل شروع باید یه سری آموزش ببینید که در اینترنت یا یوتیوب میتوانید آنها را پیدا کنید. یا در دوره های تربیت ادمین شرکت کنید.

بررسی مزایا و معایب کسب درآمد از رسانه های اجتماعی

استفاده از رسانه های اجتماعی برای کسب درآمد 100٪ رایگان نیست. اما نسبت به سایر کسب و کارها میتواند در پول شما صرفه جویی کند. رسانه های اجتماعی راهی سریع و کم هزینه برای شروع کسب و کار هستند.

مزایای کار در فضای مجازی

  1. دسترسی به یک جامعه بزرگ از مخاطبان هدف
  2. امکان ارتباط مستقیم با مشتریان هدف
  3. امکان اشتراک‌گذاری محتوا و تبلیغات رایگان
  4. ایجاد شناخت برند و افزایش نام‌آوری
  5. امکان تحقیق و تجزیه و تحلیل داده‌ها
  6. امکان رسیدن به جمعیت گسترده از مشتریان
  7. امکان ایجاد روابط و شبکه‌سازی با سایر کسب و کارها
  8. عدم محدودیت زمانی و مکانی
  9. پتانسیل کسب درآمد بسیار بالا

معایب کار در فضای مجازی

  1. رقابت شدید و فشار برای جذب توجه کاربران
  2. محتواهای شبکه‌های اجتماعی ممکن است به سرعت منسوخ شوند.
  3. محدودیت‌های الگوریتم‌ها در نمایش محتوا
  4. تغییرات مداوم در الگوریتم‌ها و قوانین شبکه‌ها
  5. نیاز به استراتژی و مدیریت مناسب برای موفقیت
  6. احتمال وابستگی بسیار بالا به شبکه‌های اجتماعی
  7. نیاز به استراتژی و زمان برای ساخت شبکه و اثرگذاری در آن

کسب و کارهای مردانه و زنانه در سوشال مدیا

برای راه اندازی کسب و کار در شبکه های اجتماعی نه جنسیت ملاک است نه سن! جالب است بدانید که 77 درصد از اینفلوئنسرهایی که فعالانه از محتوای خود درآمدزایی می کنند، زن هستند، در حالی که 23 درصد دیگر مرد هستند. این به معنی درآمد بیشتر زنان از مردان نیست! درآمد بستگی به نوع محصول و خدمات دارد.

خانم ها میتوانند در زمینه مارکتینگ، آشپزی، صنایع دستی، خیاطی، زیورآلات، عطر و ادکلن و… فعالیت داشته باشند و درآمدهای خوبی هم کسب کنند. در مقابل مردها میتوانند در زمینه تعمیرات، تولید، بازارهای مالی، پارتنری و… فعالیت داشته باشند.

به طور کلی هیچ محدودیتی برای زنان و مردان وجود ندارد زمینه های کاری بالا بر اساس تاریخچه فعالیت کاربران است و در حال حاضر در همه زمینه ها مردان و زنان فعالی وجود دارند و گاهی حضور بچه ها و نوجوانان نیز به چشم میخورد.

در بهبود کیفیت مقالات کمک کنید

فرهاد دهقان

طراح گرافیک و وب، مسلط به نرم افزارهای ادوبی فتوشاپ، ایلاستریتور، پریمیر، افترافکت، ایکس دی، ایندیزاین / طراح رابط کاربری UI/UX / طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی / مدلسازی سه بعدی بازی و انیمیشن / متاورس / NFT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا