افراد مشهور ارز دیجیتالمقالات آموزش ارز دیجیتال

مونهیسا هوما Homma Munehisa پدر الگوهای نمودار کندل استیک

مونهیسا هوما Homma Munehisa (本間 宗久) معروف به Sokyu Honma تاجر برنج و بنیانگذار نسخه ژاپنی تحلیل تکنیکال براساس نمودارهای شمعی است. پس دانش ‌تحلیل تکنیکال برای اولین بار در ژاپن در قرن ۱۸ ظاهر شد. این معامله گر به عنوان موفق ترین معامله گر تاریخ شناخته می شود، کشف نمودار کندل استیک برای او بیش از 10 میلیارد دلار ثروت آفریده است.

در زبان انگلیسی candle به معنی شمع هست و candlestick به معنی شمع دان.

شمع ها خود را می سوزانند تا به انسانها نور دهند

تاریخچه کندل استیک (مونهیسا هوما)

Homma نمودارهای بازار مدرن و الگوهای زیبایش را ابداع کرده بود با عنوان «کندل استیک ها». Homma از الگوهای کندل استیک می توانست با درجه بالایی از احتمال، آینده قیمت برنج را بیان کند. نمودارهای کندل استیک او همه چیز را در مورد قیمت منعکس می‌کرد؛ قیمت باز شدن، بالاترین قیمت، پایین ترین قیمت و قیمت بسته شدن. رابطه بسته شدن به قیمت باز شدن مشخص می‌کند که آیا کندل استیک توخالی (قیمت از باز تا بسته شدن بالا رفته است)، یا پر است (معمولا سیاه یا قرمز).

مونهیسا هوما Homma به هر یک از این الگوها نام خود را داد؛ روزهای بلند، روزهای کوتاه، ماروبوزو سفید، ماروبوزو سیاه، اسپین ها، ستاره ها، قطرات اشک، ابر سیاه پوشان، ستاره ی عصرگاهی، دوجی ها، سه کلاغ سیاه، دوجی اژدها، مرد آویزان و غیره. هر کدام یک معنای خاص برای Homma داشتند.

پس از تسلط بر بازار برنج اوزاکا، Homma اولین تحلیلگر نمودار شناخته ‌شده جهان برای غلبه بر تجارت Muneisha در بازار Edo رفت و گزارش داد که در آن تجارت ۱۰۰ برد متوالی کسب کرده ‌است! فعالیت تجاری او در بازار برنج، باعث می‌شود که Gann به طور مثبت و عادی به نظر برسد.

شهرت مونهیسا هوما Homma در سراسر ژاپن گسترش یافت. او به عنوان خدای بازارها شناخته می‌شد. در نتیجه او مشاور مالی برجسته دولت شد و به مقام سامورایی صعود کرد. هیچ افتخاری بزرگ تر از این وجود ندارد که به یک شهروند ژاپنی داده شود.

کتاب‌های او «Sakata Shenso» و «soba Sani No Den» شهرت او را افزایش دادند و معانی او به الگوهای او « قوانین Sakata» شناخته شد. این قوانین اساس نمودار کندل استیک مدرن است.

الگوهای کندل استیکی رو اولین بار آقای استیونیسون آمریکایی وارد بازار مالی کرد.

تاریخچه تحلیل تکنیکال

چارلز داو (Charles Dow) در سال ۱۸۵۱ در شهر استرلینگ، ایالات متحده به دنیا آمد. پدر وی کشاورز بود و هنگامی که چارلز ۶ سال بیشتر نداشت از دنیا رفت. چارلز جوان بدون اینکه آموزش چندانی دیده باشد، زمانی که فقط ۲۱ سال داشت، در شهر ماساچوست به‌عنوان یک خبرنگار برای روزنامه «اسپرینگ فیلد» کار می‌کرد. بعدها طی رویدادهایی در روزنامه دیگری با نام «کی‌ یرنان» با «ادوارد دیویس جونز» همکار شد و این‌دو پس از مدتی رسانه خودشان را تاسیس کردند و نام آنرا «داو، جونز و شرکا» گذاشتند.

شریک بعدی آن‌ها «چارلز برگ استرسر» یک شخص ماهر در انجام مصاحبه و دریافت گزارشات بود. آن‌ها شروع به انتشار خبرنامه‌ای از اخبار مالی کردند و در مدت کوتاهی اشتراک خبرنامه‌‌شان به بیش از یک هزار عضو رسید و به عنوان یکی از منابع خبری برای سرمایه‌گذاران مطرح شدند. با این وجود هنوز مهمترین کارهای آن‌ها در راه بود و شرکا توانستند در چند سال بعد روزنامه «وال استریت ژورنال» را به صورت عمومی درآورند و شاخص‌های مختلف داوجونز را برای سنجش عملکرد سهام شرکت‌ها معرفی کنند.

او با ثبت متوسط بالا و پایین قیمت‌های روزانه، هفتگی و ماهانه به مرتبط کردن الگوهای آن‌ها با جریانات بازار پرداخت. سپس شروع به نوشتن مقالاتی در نشریه «وال استریت ژورنال» کرد و همیشه پس از رویدادها، شرح داد که چگونه الگوهای خاصی در بازار به وقوع پیوسته است. بدین ترتیب بر اساس تحلیل تکنیکال شرایط بازار را تحلیل می‌کرد.

سری مقالاتی که در روزنامه «وال‌استریت ژورنال» توسط «چارلز داو» منتشر شد، براساس سه فرضیه مشهور بود که به نام «نظریه داو» شهرت دارد.

3.7/5 - (4 امتیاز)
صرافی اکسولو

میلاد دهقان

من تلاش می‌کند تا به عنوان یک نماینده از جامعه تریدرها و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه ترید ارز دیجیتال و فارکس، دانش و تجربیات خود را به بهترین شکل ممکن به اشتراک بگذارد و افراد را در رسیدن به اهداف مالی و حرفه‌ای خود یاری نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا