نتیجه داده های آنچین چه چیزی را نشان میدهند؟
داده های مهم آنچین که به نام داده های درون شبکه هم معروف هستند، نقش بسیار مهمی در دنیای تحلیل بازار ارز های دیجیتال دارند. به همین دلیل دانستن نتیجه داده های آنچین میتواند بسیار کمک کننده باشد.
در مقالات با داده آنچین چیست؟ و تحلیل داده مهم آنچین با داده های آنچین آشنا شدیم و در این مقاله قصد داریم تا به صورت کلی تر این داده ها و اطلاعات را بررسی کنیم. در ادامه معیارهای اصلی برای تحلیل داده های مهم آنچین را بررسی میکنیم.
توزیع دارایی هولدرها و بررسی نتیجه داده های آنچین
این پارامتر میزان عرضه در گردشی را نشان میدهد که در اختیار نهنگ های یک رمز ارز دیجیتال قرار دارد. به عبارتی دیگر، به وسیله این پارامتر شما میتوانید تعداد آدرس هایی را که بیش از 1 درصد از عرضه کل را در اختیار دارند را ببینید.
استراتژی هولد چیست؟ در این استراتژی افراد و هولدرها به جای فروش بیت کوین، آن را نگه میدارند. این افراد با نگهداری و هولد بیت کوین و عرضه آن در زمانی خاص به بازار در تعیین قیمت و روند صعودی و یا نزولی بودن بازار تاثیر دارند.
رفتار نهنگ ها (سرمایه گذاران بزرگ) و تاثیرات آن بر روی بازار
گفتیم که به سرمایه گذاران بزرگ در هر رمز ارز دیجیتال و کسانی که بازار را در دست دارند، نهنگ گفته میشود. شما به کمک داده های درون شبکه میتوانید رفتار این دسته از افراد را تجزیه و تحلیل کنید. به طور کلی به کاربری که بیش از 1 درصد توکن های در گردش از یک ارز دیجیتال را در اختیار داشته باشد، نهنگ میگویند. و به همین دلیل نهنگ ها تاثیر بسیاری بر بازار های موجود دارند. با کمک نتیجه داده های آنچین نهنگ ها شما میتوانید بررسی کنید که این افراد چه مقدار از دارایی خود را عرضه میکنند و چه بخشی از دارایی خود را نگه میدارند (هولد میکنند.)
وابستگی قیمت سایر ارزها به بیت کوین
همه میدانیم که بیت کوین بزرگ ترین و قدرتمند ترین ارز دیجیتال در میان سایر ارزهای دیجیتال دیگر است. به همین دلیل هم تاثیر بسیاری بر بازار ارزهای دیجیتال دارد و قیمت ارزهای دیگر هم به آن وابسته است. بر اساس افزایش و یا افت قیمت بیت کوین، سایر ارزهای دیگر روندی صعودی و یا نزولی را در قیمت ممکن است تجربه کنند. به کمک این پارامتر شما میتوانید وابستگی میان یک دارایی دیجیتالی و بیت کوین را مطابق با داده های آماری ۳۰ روزه مقایسه کنید. این شاخص عددیبه صورت 0 تا 100 بیان میشود.
به این صورت که هرچه عدد به دست آمده به 100 نزدیک تر باشد، حاکی از وابستگی بیشتر آن ارز دیجیتال به بیت کوین است و هر چه کمتر باشد، این وابستگی نیز کمتر است.
توزیع مدت زمان نگهداری دارایی ها
گفتیم که هولدرها یا همان نهنگ ها دارایی های خود را نگه میدارند. (هولد میکنند.) مدت زمان این نگهداری بسته به سرمایه گذار و هدف آن میتواند متفاوت باشد. بر همین اساس هولدرها را به سه دسته عمده تقسیم کرده اند:
به افرادی که بیش از 1 سال دارایی خاصی را نگهداری کنند، هولدر گفته میشود. به افرادی که دارایی خود را بین 1 تا 12 ماه نگهداری میکنند، Cruiser گفته میشود. و در نهایت به افرادی که دارایی را کمتر از 1 ماه نگهداری میکنند، تریدر گفته میشود.
نتیجه داده های آنچین و شاخص MVRV-Z
با استفاده از این شاخص شما میتوانید از میزان سود سرمایه گذاران مطلع شوید. در واقع نتیجه داده های آنچین این شاخص با بررسی قیمت فعلی بیت کوین در مقایسه با قیمت خریداری شده به این اطلاعات دست پیدا میکند. اگر میزان امتیاز MVRV-Z به سطح بالایی برسد، نشان دهنده ی سود بسیار زیاد مالکان بیت کوین در مقایسه با زمان خرید است.
رفتار سرمایه گذاران نسبت به قیمت بازار
در این قسمت به مقایسه میانگین قیمت خرید آدرس های دارای موجودی با قیمت فعلی پرداخته میشود. این میانگین ها به صورت درصدی بیان میشوند. این پارامتر دارای دو اصطلاح است که در زیر به معرفی آن ها میپردازیم:
- In the money: به حالتی گفته میشود که قیمت میانگین خرید آدرس از قیمت فعلی کمتر باشد.
- Out of the money: به حالتی گفته میشود که قیمت میانگین خرید آدرس از قیمت فعلی بالاتر باشد.
تراکنش های بیش از 100 هزار دلار چه چیزی را نشان میدهند؟
تحلیل درون شبکه ای یا آنچین به سراغ تحلیل حجم معاملات نیز میرود. زیرا حجم معاملات یک ارز دیجیتال، شاخص بسیار مهمی برای تحلیل آن در کوتاه مدت است. برای بررسی این بخش از داده های آنچین، تحلیل گران به این صورت عمل میکنند که حجم تراکنش های بیش از 100 هزار دلار را در 7 روز گذشته بررسی میکنند.
بررسی جغرافیایی تراکنش ها در دنیا
همان طور که از اسم این پارامتر پیداست، تحلیل گران تعداد تراکنش های انجام شده در سراسر دنیا را مورد رصد قرار میدهند تا ببینند که در کدام قسمت از کره زمین، معاملات بیشتری انجام شده است، غرب یا شرق.
ورود و خروج نقدینگی به صرافی ها
با بررسی پارامتر های میزان ورود و خروج به صرافی ها میتوان احتمال افت و یا افزایش قیمت آن را در کوتاه مدت بررسی کرد. اکثر این بررسی ها، 7 روز گذشته از تاریخ مورد نظر را مورد بررسی قرار میدهند.
نتیجه داده های آنچین
با داده های درون شبکه یا همان آنچین آشنا شدیم و دانستیم که هر کدام چه چیزی را به ما نشان میدهد. با دانستن این نکات میتوان تحلیل بهتر و راحت تری از روند بازار داشت و با خیال راحت تری میتوان اقدام به سرمایه گذاری کرد. البته این نکته را همیشه در نظر داشته باشید که تنها اکتفا کردن به اطلاعات اینگونه مقالات کافی نیست و باید با دید بازتری اقدام به سرمایه گذاری کنید.