مقالات آموزش ارز دیجیتال

انواع شبکه برای انتقال تتر USDT

رمز ارز تتر اولین بار در 6 اکتبر 2014 (14 مهر 1393) و با استفاده از لایه Omni روی شبکه بیت کوین مینت شد. اسم آن در اوایل عمر Realcoin بود و بعدها به USDT تغییر کرد. امروزه در دنیای ارزهای دیجیتال، تتر یکی از محبوب ترین سکه های معامله شده در بازار است. این ارز دیجیتال به دلیل ثبات ارزش خود به یکی از بهترین انتخاب ها برای حفظ سرمایه و انجام تراکنش ها تبدیل شده است. همچنین انواع شبکه برای انتقال تتر USDT وجود دارد که آشنایی با آنها دارای اهمیت می باشد. در این مقاله به معرفی انواع شبکه برای انتقال تتر USDT می‌پردازیم.

تتر چیست؟

تتر یکی از استیبل کوین های مورد تقاضا در بازار است. می توان آن را به ارزهای فیات مختلف به نسبت یک به یک متصل کرد، به عنوان مثال، به یورو (EURT)، دلار (USDT)، یا یوان (CNHT). استیبل کوین تتر گلد یا XAUT به طلا متصل است.

شرکت تتر لیمیتد (Tether Limited) سکه ها را صادر می کند، این شرکت ادعا می کند که تمام سکه ها توسط ذخایر Tether پشتیبانی می شوند. به همین دلیل است که این استیبل کوین نسبت به سایر توکن‌های موجود در بازار، ریسک کمتری دارد.

شرکت Tether Limited در سال 2012 شروع به کار کرد. در آن زمان، برنامه نویس J.R. Willett پیشنهاد ایجاد ارزهای دیجیتال جدید مبتنی بر بیت کوین را داد. یک سال بعد، توکن Mastercoin منتشر شد. اندکی بعد آن را (Omni Layer Protocol) نامیدند. برای ترویج این پروتکل، شرکت بنیاد مسترکوین ایجاد شد. استارت آپ Realcoin در سال 2014 راه اندازی شد و به لطف پروتکل لایه Omni، توکن های Realcoin منتشر شد.

OMNI یک لایه پروتکل باز است که در بالای بلاک چین بیت کوین، اجرا می شود. این پلتفرم به شما امکان می دهد هم قراردادهای هوشمند و هم دارایی های دیجیتال ایجاد کنید. همچنین امکان ایجاد مبادلات Peer-to-Peer را فراهم می کند. معامله همتا به همتا یا peer to peer به کاربران یک بازار مالی اجازه می‌دهد تا بدون واسطه با یکدیگر در ارتباط باشند و به معامله بپردازند. تجارت P2P روشی کاربرپسند برای انجام معاملات ارزی در بازار کریپتو است. معامله‌گران با استفاده از این روش می‌توانند طعم تجارت مستقل و بدون واسطه و کسب درآمد از آن را بچشند.

تتر USDT

هر واحد USDT معادل یک دلار آمریکا است و به ازای هر تتر یک دلار در خزانه این شرکت نگهداری می شود. در ابتدا این ارز دیجیتال Realcoin (Realcoin) نامی داشت اما طی تغییراتی که در فناوری زیربنایی آن ایجاد شد، نام آن تغییر کرد. طی چند سال گذشته، تتر پیشرفت چشمگیری در حجم معاملات و افزایش نقدینگی داشته است. تتر در شبکه های مختلف منتشر شده است. یعنی بسته به نیاز خود و با توجه به ویژگی های مختلف هر شبکه می توانید تتر همان شبکه را خریداری کنید. به عنوان مثال، اگر می خواهید روی پلتفرم وام دهی اتریوم کار کنید، باید اتریوم تتر را خریداری کنید، یا اگر می خواهید پول انتقال دهید، تتر رونی گزینه مقرون به صرفه تری است.

انواع تتر (USDT) در شبکه های مختلف

با رونق صنعت کریپتو، USDT، بزرگترین استیبل کوین، بر روی چندین بلاک چین صادر می شود. در ادامه به برسی انواع شبکه های انتقال تتر می‌پردازیم:

  • USDT Omni
  • USDT-ERC20
  • USDT-TRC20
  • USDT-BEP20
  • USDT-EOS
  • سایر شبکه ها…
انواع شبکه برای انتقال تتر USDT

USDT Omni (شبکه امنی)

تتر اُمنی اولین نسخه ی ارائه شده ی Tether میباشد. این USDT در واقع، بر روی بلاکچین امنی یا همان بیت کوین قرار داشت. به همین دلیل، بسیاری از سرمایه‌گذاران، این Tether را به عنوان تتر بیت کوین می‌شناسند.

در واقع، لایه امنی یک لایه نرم‌افزاری ساخته‌شده بر روی بلاک چین بیت کوین است که ویژگی‌های بیت کوین را از طریق اضافه کردن مشخصه‌هایی بهبود بخشیده است. ذکر این نکته ضرروی است که تتر با اختلاف محبوب‌ترین توکن بنا شده بر روی لایه اومنی است، اما با پیدایش بلاک چین‌های نسل دوم به‌ ویژه اتریوم، و به وجود آمدن قراردادهای هوشمند، استفاده از لایه اومنی بیت کوین برای توسعه‌ی توکن‌های جدید تقریبا کنار گذاشته شد. درواقع شبکه امنی اولین شبکه انتقال تتر میباشد

همان‌طور که گفتیم، این USDT از اولین انواع تتر است و همین دلیل مشکلات زیادی هم داشت. برخی از این مشکلات، سرعت پایین در انجام تراکنش‌ها، ایمن نبودن شبکه و مورد حمله قرار گرفتن توسط هکرها، کارمزد بالا برای تراکنش‌ها و شلوغی شبکه بود. این موارد تنها بخشی از مشکلات تتر امنی بود که به دنبال آن، سرمایه‌گذاران و صرافی‌ها، استفاده از آن را کنار گذاشتند. پس از مدتی، یک USDT جدید به عنوان جایگزین بهتر برای تتر امنی معرفی شد.

USDT-ERC20 (شبکه اتریوم)

در ادامه مشکلاتی که سرمایه‌گذاران با USDT امنی داشتند، در سال ۲۰۱۷ تتر جدیدی به نام USDT اتریوم بر روی بلاکچین اتریوم راه‌اندازی شد. این USDT بر روی بلاکچین اتریوم با ارائه سرعت بالا در تراکنش‌ها و کارمزد پایین‌تر، به سرعت جایگزین Tether امنی شد.

چرا به تتر اتریوم، تتر ERC20 هم گفته میشه؟

دلیل این اسم اینه که، توکن هایی که روی شبکه ی Ethereum ساخته می‌شوند، از یه استاندارد به خصوص به اسم ERC20 استفاده می‌کنند. به خاطر اینکه این تتر هم با استفاده از همین استاندارد ساخته شده، به آن Theter ERC20 می‌گویند. عمده ترین تفاوت انواع تتر Omni و تتر اتریوم، سرعت بالا و کارمزد های پایین تو تتر ERC20 هستش. معامله گر ها و صرافی ها از این تتر جدید به شدت استقبال کردن، طوری که تا آخر سال 2019 اکثر تتر ها از شبکه اومنی خارج و به Ethereum منتقل شدن.

 آدرس نقل‌وانتقال در این شبکه مشابه با آدرس‌های شبکه اتریوم با صفر و X شروع می‌شود. به‌عنوان‌مثال:  0xbd7e…..

واریز و برداشت تترهای ERC-20 در شبکه اتریوم انجام می‌شوند. پروتکلی که برای نقل‌وانتقال تتر در این شبکه به کار برده می‌شود نیز پروتکل ERC-20 است. در تبدیل درصورتی‌که برای انتقال تتر این شبکه را انتخاب کنید تترهای موردنیاز شما در بستر اتریوم انتقال داده می‌شود و تراکنش ظرف چند دقیقه تا چند ده دقیقه انجام می‌شود. امنیت انتقال در این شبکه نیز بالا است.

شما می‌توانید برای انتقال مقادیر متوسط تتر در معاملات روزمره خود از این شبکه استفاده کنید. کارمزد انتقال تتر در شبکه اتریوم در حدود 7 دلار یا 7 تتر است. البته در مواردی همراه با افزایش هزینه گس در شبکه اتریوم ممکن است شاهد افزایش کارمزد انتقال نیز باشیم؛ بنابراین بهتر است هنگام جابه‌جایی تتر در صرافی تبدیل کارمزد روز را ملاحظه و در محاسبات خود اعمال کنید.

USDT-TRC20 (شبکه ترون)

تا سال 2020 شبکه ی اتریوم به خوبی همه ی نیاز های ارز Tether رو رفع میکرد، ولی با ساخته شدن پروژه های دیفای (DeFi) متعدد روی بستر اتریوم و استقبال بی سابقه ای که از این پروژه ها شد، کارمزد شبکه اتریوم افزایش پیدا کرد. به همین خاطر هم توسعه دهنده های تتر مجددا باید دنبال یه بلاک چین جدید برای USDT میگشتن. یکی از گزینه های بسیار مناسب استفاده از بلاک چین ترون بود.

الگوریتمی که تو بلاک چین ترون وجود داره، استاندارد TRC20 هستش، به همین خاطرم به این نوع USDC، تتر TRC20 گفته میشه. این بلاک چین به کاربرا این امکان رو میده که با کمک ارز TRX، برنامه هایی رو بر اساس قرارداد هوشمند بسازن.

مزیت‌های شبکه ترون

انتقال تتر به این شبکه، حتی از انتقالش به اتریوم موفق تر بود و از همون ابتدا تونست بسیاری از سرمایه گذارها و تریدر ها رو به خودش جذب کنه. دلایل اصلی عملکرد خوب Tether TRC20 ، سرعت بیشتر و کارمزد کمتر این شبکه نسبت به اتریوم هستش. همچنین استفاده از این شبکه به شما مزیت هایی مثل ایردراپ و جایزه های مربوط به نگهداری توکن های ERC20 رو میده.

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب این نوع تتر کارمزد صفر آن است. در این حالت شما بدون پرداخت کارمزد و بلافاصله می‌توانید دارایی خود را انتقال دهید. آدرس این تترها با حرف بزرگ و انگلیسی T شروع می‌شود، انتقال در شبکه ترون و با سرعت بسیار بالا انجام می‌شوند. معمولاً انتقال تتر در این شبکه از چند ثانیه تا چند دقیقه به طول می‌انجامد. امنیت این شبکه در حد متوسط رو به بالاست ازاین‌رو توصیه می‌شود انتقال تتر در حجم کم و در فواصل زمانی کوتاه را در این شبکه انجام دهید. به‌عنوان‌مثال معامله‌گران روزانه می‌توانند برای چندبار انتقال حجم کم تتر در یک روز از این شبکه استفاده کنند.

البته در نظر داشته باشید که لازم است برای معامله با تتر ابتدا تتر TRC-20 را به تتر USDT تبدیل کنید. اگرچه ارزش این دو تتر یکسان است؛ اما تنها امکان معامله با USDT در بازارها وجود دارد. شما می‌توانید پس از انجام معامله تترهای TRC-20 خود را به تتر معمولی تبدیل کنید.

انواع شبکه برای انتفال تتر USDT

USDT-BEP20 (شبکه بی‌ان‌بی چین)

این نوع تتر روی شبکه هوشمند بایننس Binance smart chain توزیع و منتقل می‌شود. در این شبکه نیز برای انتقال دارایی از قراردادهای هوشمند استفاده می‌شود. این شبکه در سازگاری کامل با شبکه اتریوم قرار دارد و از توکن‌های ERC-20 نیز پشتیبانی می‌کند.

شاید مهم‌ترین تفاوت این شبکه و شبکه اتریوم در میزان کارمزد دریافتی باشد. کارمزد تراکنش‌ها در شبکه اتریوم بالاست اما کارمزدهای در شبکه بایننس یا در BEP20  پایین‌تر است. تا همین چندی پیش کارمزد انتقال تتر در شبکه اتریوم برابر با ۷ دلار بود درحالی‌که در همان زمان کارمزد انتقال تتر در شبکه هوشمند بایننس برابر با ۰٫۱۲ دلار بود. تفاوت فاحشی که میان کارمزدهای این دو شبکه وجود دارد، منجر به محبوبیت شبکه BEP20 برای انتقال تتر و توکن‌های BEP-20 شده است.  سرعت انجام تراکنش در این شبکه نیز برابر با ۳ ثانیه است که به‌مراتب سریع‌تر از سرعت انتقال در شبکه اتریوم است. شما می‌توانید برای انتقال تتر در صرافی تبدیل از این شبکه استفاده کنید.

USDT-EOS (شبکه ایاس)

تتر ایاس (EOS) یکی از دیگر انواع تتر است که تحت شبکه کاملا غیرمتمرکز و بلاک چینی ایجاد شده است. موارد استفاده از این توکن به مرور زمان بیشتر شده است و می‌توان گفت که تتر ایاس توانسته نقش خود را در بازار ارزهای دیجیتال پررنگ‌تر کند.

تتر ایاس، یکی از جدیدترین و کامل‌ترین نسخه‌های USDT ارائه شده است. این USDT در سال ۲۰۱۹ راه اندازی شد. Tether ایاس ادعا می‌کند که برای نقل و انتقالاتش کارمزد تراکنش‌ها را حذف کرده و بالاترین حد سرعت تراکنش را به کاربرانش ارائه می‌دهد. البته همان‌طور که اشاره کردیم، این تنها ادعای تیم ایاس است و نسبت به انواع تتر دیگر، کامل و بی‌نقص نیست.

شبکهسرعت تراکنشکارمزدامنیت
شبکه امنی (Omni)۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت۳۰ الی ۴۰ دلاربالاترین
شبکه اتریوم (ERC20)۱۰ دقیقه تا ۱ ساعت۳۰ دلاربالا
شبکه ترون (TRC20)کمتر از ۳۰ دقیقه۱ الی ۲ دلارمتوسط
شبکه بی‌ان‌بی چین (BEP20)کمتر از ۱ دقیقهکمتر از ۱ دلارمتوسط
مقایسه انواع شبکه برای انتقال تتر USDT

سایر شبکه‌های انتقال تترUSDT

سایر شبکه‌هایی که از این ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کنند شامل آلگورند (ASA)، سولانا (S0L)، کوکوین شیرز (KCC)، اوالانچ (AVAX)، اربیتروم (Arbitrum)، اپتیمیزم (Optimism) و پالیگان (Polygon)می‌شود که همگی از بلاکچین‌های مطرح بازار کریپتو هستند. البته USDT این شبکه‌ها مانند مواردی که در بالا عنوان شدند، کاربران زیادی ندارد و هنوز آنچنان محبوب نشده‌اند.

تتر شبکه سولانا (SOL)

تتر سولانا یا تتر SOL تتری است که بر روی شبکه سولانا میزبانی می‌شود؛ از مزیت‌های این تتر، می‌توان به کارمزد کم و سرعت انتقال بالای آن اشاره کرد. همچنین از معایب آن نیز می‌توان به ناپایداری شبکه(اختلالات متعدد در شبکه در طول دو سال اخیر) آن اشاره کرد. 

تتر شبکه آلگورند (Algorand‌)

آلگوراند (Algorand‌) شبکه انتقال غیرمتمرکزی است که با هدف رفع مشکل سه‌گانه بلاک چین (سرعت‌، امنیت و تمرکز) طراحی شده است. این شبکه در ماه ژوئن سال ۲۰۱۹ (اواسط خرداد تا اواسط تیر ماه ۱۳۹۸‌) توسط دانشمند کامپیوتر و پروفسور دانشگاه MIT‌، سیلویو میکالی (Silvio Micali‌)‌، راه‌اندازی شد. الگوراند یک بلاکچین متن باز و بدون نیاز به مجوز است که همه افراد قادر هستند تا در آن به ساخت و توسعه بپردازند. تمرکز این شبکه بر پرداخت‌ها و اجرای تراکنش‌های پرسرعت و آنی در کمترین زمان ممکن است. در هر ثانیه بیش از ۱۰۰۰ تراکنش در شبکه پردازش و در کمتر از ۴ ثانیه نهایی‌سازی می‌شوند.

تتر

شبکه آوالانچ (Avalanche)

آوالانچ، شبکه بلاک چین هوشمندی است که با استفاده از الگوریتم اجماع جدیدی به نام Snowman، امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند و ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم می‌کند. این شبکه به عنوان یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر معرفی می‌شود.

الگوریتم اجماع Snowman، براساس DAG (مخفف عبارت Directed Acyclic Graph) پیاده‌سازی شده و با حفظ خطی بودن زنجیره، سرعت و امنیت بالایی برای انجام تراکنش‌ها ارائه می‌دهد. آوالانچ با پشتیبانی از زیرشبکه‌های مختلف، امکان سفارشی‌سازی و تطبیق‌پذیری را به ارمغان می‌آورد و امکان انتقال ارز دیجیتال تتر نیز در سال ۲۰۲۱ روی این شبکه‌ فراهم شد.

انواع شبکه برای انتقال تتر USDT

تتر شبکه کوکوین شیرز (KCC)

کوکوین شیرز استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه KuCoin Community Chain یا KCC بوده که روی پروتکل KCC ساخته شده است. KCS، توکنی خودگردان است که به عنوان سوخت شبکه KCC عمل می‌کند و با همگام سازی با شبکه‌ی اتریوم، در سال ۲۰۲۱، انتقال ارز دیجیتال تتر روی آن فراهم شد؛ کوکوین شیرز هم یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر به شمار می‌رود.

تتر شبکه آربیتروم (Arbitrum)

آربیتروم، استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه‌ای با همین نام (Arbitrum) است که با قرارداد‌های هوشمند پیاده‌سازی می‌شود. این شبکه، پروتکل لایه دوم بلاک چین اتریوم است که با استفاده از راهکار Optimistic Rollup یا رول‌آپ خوشبینانه، امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند را با سرعت و هزینه پایین فراهم می‌کند.

رول‌آپ خوشبینانه، راهکاری برای مشکل مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم است که با جمع آوری و فشرده‌سازی تراکنش‌ها در خارج از زنجیره اصلی، فشار کاری را از روی بلاک چین اتریوم کاهش داده و سپس نتایج را به زنجیره اصلی ارسال می‌کند. امکان انتقال تتر در سال ۲۰۲۱ روی شبکه آربیتروم فراهم و به صورت توکن ARB عرضه شد؛ آربیتروم یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر محسوب می‌شود.

تتر شبکه شبکه اپتیمیزم (Optimism)

اپتیمیزم، استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه Optimism است که مانند آربیتروم، راهکار لایه دو برای برطرف کردن مشکل مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم، از طریق رول‌آپ خوشبینانه (Optimistic Rollup)، ارائه می‌دهد. اپتیمیزم با افزایش توان عملیاتی شبکه اتریوم، امکان ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم می‌کند. امکان انتقال تتر در سال ۲۰۲۱ روی شبکه اپتیمیزم فراهم شد و این شبکه هم یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر شناخته می‌شود.

تتر شبکه پالیگان (Polygon)

پالیگان، پروتکل لایه دوم بلاک چین اتریوم است که با استفاده از راهکاری به نام پلاسما (Plasma)، امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند و ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم می‌کند. پلاسما هم مانند آربیتروم و اپتیمیزم، راهکاری لایه دو برای برطرف کردن مشکل مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم است که با ایجاد زنجیره‌های فرعی، بار را از بلاک چین اصلی برداشته و سپس نتایج را به زنجیره اصلی ارسال می‌کند.

پالیگان با کاهش هزینه و افزایش سرعت شبکه اتریوم، امکان ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم کرده و انتقال تتر نیز در سال ۲۰۲۱ روی شبکه‌ی پالیگان عملی شد؛ این شبکه، یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر است.

تفاوت انواع شبکه های انتقال تتر

شبکه‌های انتقال تتر در موارد متعددی می‌توانند باهم تفاوت داشته باشند برخی از تفاوت ها به شرح زیر می‌باشد:

  • میزان کارمزد
  • نوع تتر
  • سرعت تراکنش
  • امنیت
  • نوع آدرس‌دهی
  • پشتیبانی در صرافی‌های مختلف

آیا امکان انتقال تتر به یک بلاک چین متفاوت ممکن است؟

برای انتقال تتر به یک بلاک چین دیگر، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  1. استفاده از صرافی‌های متمرکز: در این روش، شما ابتدا تتر خود را به یک صرافی مانند نوبینکس یا بیت‌پین ارسال می‌کنید. سپس، شما می‌توانید تتر خود را به هر بلاک چین پشتیبانی شده توسط صرافی بردارید.
  2. استفاده از پل‌های قرارداد هوشمند: در این روش، شما تتر خود را به یک بریج قرارداد هوشمند در یک بلاک چین ارسال می‌کنید، که به طور خودکار معادل آن را به کیف پول شما در بلاک چین دیگر ارسال می‌کند.
  3. استفاده از مبادلات همتا به همتا: این روش، که به عنوان معاملات “اتمی” شناخته می‌شود، از قراردادهای هوشمند برای انجام معاملات بین دو طرف در دو بلاک چین مختلف استفاده می‌کند.

لطفاً توجه داشته باشید که هر یک از این روش‌ها ممکن است پیچیدگی‌ها و چالش‌های خاص خود را داشته باشد و برای انجام آن‌ها نیاز به درک عمیق از چگونگی کار کردن بلاک چین‌ها دارد. بنابراین، توصیه می‌شود که قبل از انجام چنین انتقالی، تحقیق کافی انجام دهید.

در هنگام انتقال، به شبکه انتقال تتر USDT دقت کنید

اگر اکنون به این می‌اندیشید که تتر خود را به شبکه دیگری منتقل کنید باید بدانید که شما نمی‌توانید تترهای ERC-20 را به شبکه ترون انتقال دهید یا برعکس. این امر در مورد دیگر شبکه‌ها نیز صادق است.

برای انتقال تتر هر دو شبکه باید یکسان باشند به‌عنوان‌مثال اگر تترهایی که در اختیار دارید روی شبکه اتریوم ذخیره شده‌اند امکان انتقال مستقیم آنها به شبکه TRC-20، BEP20 یا بیت کوین وجود ندارد. این نکته را به یاد داشته باشید درصورتی‌که بدون توجه به شبکه انتقال، دارایی خود را انتقال دهید، دارایی شما از بین رفته و دیگر قابل‌بازگشت نخواهد بود. البته در صرافی تبدیل اگر این اشتباه را سهواً مرتکب شوید پیغام خطایی برای شما ارسال می‌شود.

انتقال تتر در صرافی ایرانی چگونه است؟

همان‌طور که می‌دانید، کشور ایران تحت تحریم‌های بین‌المللی قرار دارد. ازاین‌رو، کاربران ایرانی، به‌جای دلار، معاملات خود را با تتر انجام می‌دهند. این افراد برای خرید تتر از صرافی‌های ایرانی استفاده می‌کنند. اصولاً برای استفاده از یک صرافی ایرانی، باید به‌سراغ گزینه‌ای بروید که از انواع شبکه انتقال تتر پشتیبانی کند؛ چراکه برای انتقال تتر به صرافی و از صرافی به کیف پول، باید از این شبکه‌ها بهره‌مند شوید.

کدام تتر انتخاب بهتری است؟

در میان چهار USDT امنی، اتریوم، ترون و ایاس؛ تتر شبکه Tron و Eos بهترین سرعت تراکنش و کمترین میزان کارمزد را برای تراکنش‌ها در نظر گرفته‌اند. از این رو، از نظر سرعت و کارمزد تراکنش، احتمالا تتر ترون و ایاس انتخاب بهتری است. البته، همان‌طور که گفتیم، اتریوم در حال توسعه برخی قابلیت‌ها در شبکه بلاکچین خود است. این اتفاق ممکن است به زودی کارمزد تراکنش‌های این پلتفرم را کاهش و سرعت تراکنش‌ها را بالا ببرد. از طرفی برخی کاربران تنها به معیارهای سرعت و کارمزد تراکنش‌ها توجه نمی‌کنند، بلکه امنیت نیز برای آنها بسیار اهمیت دارد. برای این دسته از کاربران احتمالا تتر امنی و اتریوم گزینه مناسب‌تری باشد.

سخن پایانی

تتر (Tether) با نماد اختصاری USDT سرشناس‌ترین استیبل کوین دنیا است که قیمتی برابر با 1 دلار آمریکا دارد. به‌خاطر همین، اغلب کاربران کریپتو، به‌جای دلار، از این استیبل کوین برای معاملات و پرداخت‌های خود استفاده می‌کنند. شرکت تتر برای گسترش استفاده از این ارز دیجیتال و راحتی کاربران، USDT را بر روی شبکه‌های گوناگونی مستقر کرده است. هرکدام از این شبکه‌ها سرعت انتقال و کارمزد تراکنش متفاوتی دارند. در نتیجه، کاربران باید با شناخت کامل این شبکه‌ها و انتخاب گزینه‌ی مناسب، به انتقال تتر اقدام کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button