دسته‌بندی نشده

فریلنسری چیست؟ انجام پروژه دورکاری اینترنتی

فریلنسری، اساساً شغل آزادی است که در آن فرد برای خودش کار می‌کند نه برای یک شرکت. در حالی که فریلنسرها کار قراردادی را برای شرکت‌ها و سازمان‌ها انجام می‌دهند، اما در نهایت خوداشتغال هستند.
فریلنسرها مسئول همه چیزهایی هستند که کارمندان سنتی انجام نمی‌دهند، مانند: تنظیم ساعات کاری، پیگیری زمان صرف شده در پروژه‌های مختلف، صدور صورت حساب مشتریان، و پرداخت مالیات شغلی و تجاری خود. فریلنسرها توسط شرکت‌هایی که در آن‌ها کار می‌کنند (کارمند) در نظر گرفته نمی‌شوند، بلکه (پیمانکار) محسوب می‌شوند.
فریلنسینگ سبکی از کار است که در آن فرد به طور دائم توسط هیچ سازمانی استخدام نمی‌شود، اما در عوض ممکن است هم‌زمان با چندین مشتری قرارداد ببندد.

برای فریلنسر شدن چه شرایط و امکاناتی لازم است؟

برای فریلنسر شدن شما باید مهارتی داشته باشید که بتوانید به مشتریان بالقوه ارائه دهید. اکثر مردم از تجربه و مهارت های خود استفاده می‌کنند و با استفاده از استعدادهایی که دارند خدمات ارائه می‌دهند. در کنار اینها، مواردی که برای شروع فریلنس کار کردن داشته باشید عبارت اند از:

  • شما به برنامه‌ای نیاز دارید که در آن خدمات ارائه شده، بازار مورد نظرتان و استراتژی‌های بازاریابی را بررسی و مشخص کنید.
  • برای آن که بتوانید یک فریلنسر موفق شوید، نیاز به یک وب‌سایت، شبکه اجتماعی، یا صفحه در پلتفرم های فریلنسری دارید. محلی که در مورد شما و خدمات شما صحبت می‌کند. همچنین مجموعه‌ای از کارهای شما را به نمایش بگذارد.
  • داشتن ارتباط با بقیه و شبکه سازی در فریلنس کار کردن مهم است. این در حالی است که همه رسانه‌های اجتماعی می‌توانند منبعی عالی برای شبکه‌سازی در راستای فریلنسری باشند.
  • شماره تلفن همراه اختصاصی که مشتریان احتمالی بتوانند با شما تماس بگیرند.
  • کامپیوتر یا لپ تاپ و یا هر وسیله ی کار دیگری که در شغل خود نیاز دارید.
  • دسترسی به منابع آموزشی در کار خود برای بروز بودن و جانماندن از دیگر رقبان بسیار مهم است.

فریلنسری در ارز دیجیتال

فریلنسینگ (کار آزاد و به صورت خوداشتغالی) به تدریج در حال افزایش است. گزارش ها نشان می‌دهد که تقریبا ۶۷ درصد فریلنسرها کارهای خود را به صورت آنلاین پیدا می‌کنند. آمار هرساله کارهای فریلنسری درحال افزایش است. این فریلنسرها با روی کار آمد ارزهای دیجیتال و بلاکچین درآمد تتری یا کریپتوی را بیشتر میپسندند. چون ارزهای سنتی فیات دارای مشکلاتی هستند که عبارتند از:

  • کارمزد پرداخت
  • عدم پشتیبانی از انتقال آنی پول به صورت بین المللی
  • نرخ تبادل تنظیم نشده
  • امنیت پرداخت

انواع فریلنسری و مشاغل آزاد و چگونگی شروع کردن آن‌ها

در پایین به انواع مشاغل آزاد پرداخته‌ایم که می‌توانید مشاهده کنید:

بیشتر نقش‌هایی که یک کارفرما باید انجام دهد، می‌تواند از نظر فنی به یک فریلنسر برون سپاری شود، اما وظایف خاصی برای این نوع کار بسیار مناسب‌تر از بقیه هستند. و صنایعی وجود دارند که کار آزاد در آن‌ها به ویژه سودآور است. 

بیایید نگاهی به برخی از محبوب ترین‌ها بیندازیم:

نوشتن و تولید محتوای متنی 

تولید محتوا، روزنامه نگاری، و کپی رایتینگ همگی زمینه‌های محبوبی برای فریلنسرها هستند. شرکت ها به ظاهر اشتهای بی انتها برای انتشار مطبوعاتی خوب نوشته شده، محتوای وبلاگ، راهنمای محصول، و مقالات دارند. و انعطاف پذیری استخدام فریلنسرها به ویراستاران این امکان را می‌دهد تا بر اساس تخصص یا دیدگاه مورد نیاز برای کارکرد داستان، نویسنده مناسب را برای هر شغل انتخاب و انتخاب کنند. حتی میتوانید در مورد ارزهای دیجیتال بنویسید چون بازار جدیدی است و نویسنده تخصصی در این زمینه کم پیدا میشود.

برنامه نویسی و توسعه نرم افزار: 

تقاضا برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزار بسیار زیاد است و همچنان در حال رشد است، و از آنجایی که صنعت به شدت مبتنی بر پروژه است، کدنویس‌ها می‌توانند کارهای آزاد زیادی در زمینه خود پیدا کنند. کسب‌وکارهای جدید ممکن است پیش از راه‌اندازی محصول، توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها و موبایل‌ها را به عهده بگیرند، در حالی که حتی بزرگ‌ترین شرکت‌ها اغلب کدنویس‌های متخصص را در مراحل بعدی توسعه نرم‌افزار استخدام می‌کنند تا پروژه را به خط پایان برساند. با برنامه نویسی میشود هر پروژه ای که دوست داشت پیاده سازی کردن مخصوصا پروژه ها و کسب و کارهای در حوزه ارز دیجیتال که بسیار محبوب هستند و همه امروزه به دنبال لانچ کردن یک صرافی یا سیستم بلاکچینی هستند.

طراحی گرافیک: 

در حالی که سازمان‌های بزرگ‌تر ممکن است به طور مداوم همان آژانس طراحی را برای ایجاد و تکامل هویت برند خود استخدام کنند، شرکت‌های کوچک‌تر در جستجوی طرح‌های یک‌باره، مانند آرم‌ها و دارایی‌های وب، اغلب به جای آن‌ها به سراغ فریلنسرها می‌روند. طراحان گرافیک خوداشتغال آزادی خلاقیت بیشتری دارند و می‌توانند پروژه‌های جالب‌تر و مخاطره‌آمیزتری را دنبال کنند، اما شغل چالش برانگیز مدیریت مشتری کاملاً بر دوش آنها است. ساخت و فروش NFT هم جزء گروه طراحی گرافیک است و برای طراحان خیلی جداب است.

چگونگی شروع کردن فریلنسری

مسیر همه افراد به سمت فریلنسری متفاوت به نظر می‌رسد، و بسیاری از آن به نوع کاری که انتخاب می‌کنید بستگی دارد. با این حال، چند مرحله متداول وجود دارد که اکثر فریلنسرها تمایل دارند از آن پیروی کنند. بسیاری از آن‌ها کار تمام وقت را در جایی شروع می‌کنند یا به چند شغل مختلف می‌پردازند، در حالی که به طور پیوسته مجموعه‌ای از کار و شهرت (به طور ایده آل درخشان) در صنعت خود ایجاد می‌کنند. 
با گذشت زمان ممکن است مشاغل کوچکی را خارج از ساعات کاری انجام دهند که معمولاً توسط شرکت‌های دیگر تبلیغ می‌شود یا پیشنهاد می‌شود، قبل از اینکه فعالیت‌های جانبی خود را به چیزی دائمی‌تر تبدیل کنند و نقش فعلی خود را پشت سر بگذارند. دیگران شروع به کار آزاد می کنند تا خود را بین مشاغل تمام وقت کنار بگذارند، سپس تصمیم می‌گیرند از سبک زندگی لذت ببرند و به آن پایبند باشند. 
برخی از نویسندگان و طراحان گرافیک ممکن است به طور کامل از استخدام تمام وقت صرف‌نظر کنند و فقط با بالا بردن مشخصات خود به صورت آنلاین مستقیماً وارد کار آزاد شوند، اما این کار سخت و نسبتاً غیر معمول است. تقریباً هر فریلنسر موفقی با ایجاد نامی برای خود در حوزه کاری خود، ایجاد تجربه، کار کردن با مخاطبین خود و توسعه شبکه‌های خود، زمینه را برای فریلنسری شدن در طول چند سال ایجاد کرده است.

مزایا و معایب فریلنسری

در اینجا به چندین معایب و مزایای مشاغل آزاد اشاره می‌کنیم که عبارتنداز:

مزایای

  • فریلنسرها رئیس خودشان هستند.
  • داشتن کنترل بر حجم کار
  • انعطاف پذیری و کار از راه دور
  • داشتن امنیت شغلی

معایب

  • حقوق متغیر و ناپایدار
  • سندرم جشن یا قحطی
  • مطلع نبودن از مسئولیت‌های فریلنسری
  • فریلنسینگ

مالیات بر شغل فریلنسری

خدمات درآمد داخلی (IRS) فریلنسرها را به عنوان مشاغل آزاد طبقه بندی می‌کند. یک کارگر خوداشتغال، برخلاف کارمند یک شرکت، مالیاتش توسط شرکتی که با آن تجارت می‌کند، کسر نمی‌شود. بنابراین، پرداخت مالیات بر درآمد تنها بر عهده فریلنسر است و مالیات‌های تخمینی باید از قبل در اقساط سه ماهه پرداخت شود. علاوه بر مالیات بر درآمد، یک فریلنسر نیز مشمول مالیات خوداشتغالی است که توسط IRS تعیین شده است. مالیات خوداشتغالی برای فریلنسرهایی اعمال می‌شود که در هر سال مالیاتی 400 دلار یا بیشتر درآمد داشته باشند. مالیات دارای دو جزء است: یکی برای تامین اجتماعی و دیگری برای مدیکر.
فریلنسرها موظفند مالیات بر درآمد تخمینی خود را پیشاپیش و به صورت سه ماهه به سازمان امور مالیاتی بپردازند، زیرا هیچ مالیاتی از چک حقوقشان کسر نمی‌شود.

تفاوت بین فریلنسری و استخدام به عنوان کارمند

  1. مدت قرارداد کار: فریلنسرها برای مدت زمان مشخصی قرارداد بسته می‌شوند. کارکنان قراردادهای دائمی دارند.
  2. پرداخت: به فریلنسرها حقوق پرداخت می‌شود. کارکنان درآمد ثابتی دارند.
  3. مالیات: مشاغل آزاد معمولاً هر سال اظهارنامه مالیاتی ارائه می‌دهند و مالیات و بدهی بیمه ملی را پرداخت می‌کنند. مالیات و بیمه ملی کارکنان در مبدا کسر می‌شود.
  4. بازنشستگی: مشاغل آزاد به بازنشستگی با بودجه شخصی پرداخت می‌کنند. کارکنان می‌توانند به یک طرح بازنشستگی شرکت بپیوندند.
  5. کیت: فریلنسرها از تجهیزات خود استفاده می‌کنند. کارکنان تجهیزات خود را توسط کارفرما ارائه می‌کنند.
  6. منابع کار: فریلنسرها کار خود را پیدا می‌کنند. کارکنان کارهایی را که کارفرمای خود منبع آن است انجام می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button