آموزش تریداستراتژی‌ تریدپرایس اکشن

پرایس اکشن وودز Woods روشی ناشناخته اما کاربردی

پرایس اکشن گالن وودز یکی دیگه از روش‌های پرایس اکشن هست که معامله گرا از اون برای تحلیل قیمت انواع رمزارزها استفاده می‌کنن. اما شاید در مورد اون اطلاعات زیادی نداشته باشین؛ چون نقش زیادی در بین سبک‌های پرایس اکشن ندارن. به هر حال ما قصد داریم شما رو با این سبک از تحلیل قیمت آشنا کنیم. تو این مقاله پرایس اکشن Woods: روشی ناشناخته اما کاربردی پرایس اکشن گالن وودز رو با سایر پرایس اکشن‌ها مقایسه کنیم و توضیح مختصری در مورد Price Action بدیم.
طرفدارای پرایس اکشن به این اعتقاد دارن که در حالی که داده‌های اقتصادی و خبرهای فاندامنتال جهان نیروی محرکی برای تحرک قیمت در بازار هستن، اما برای موفقیت در بازار نیازی به تحلیل اینها نداریم. دلیل اونها خیلی ساده هست، چون تمام اخبار اقتصادی و خبری جهان که باعث حرکت قیمت در بازار میشه، در نهایت در خودش روند قیمت نمودار منعکس میشه و به‌وضوح میشه اطلاعات خوبی رو چارت قیمت گرفت.

پرایس اکشن وودز

برای اینکه توضیحی و مقدمه ای از پرایس اکشن داشته باشید براتون یک توضیح کوچیکی میدیم. پرایس اکشن (Price Action) به معنای “تحرکات قیمت” هست. تحلیل گران و تریدرهای زیادی از پرایس اکشن استفاده می‌کنن. پرایس اکشن این قدرت رو به معامله‌گر میده که بدون هیچ ابزاری بتونه اطلاعات خوبی رو از بازار دریافت بکنه و همچنین روند نموداری رو حدس بزنه. تمام این اطلاعات در کندل‌های (شمع) جمع شده هست. برای دریافت اطلاعات بیشتر، مقاله.
پرایس اکشن وودز یکی از روش‌های تحلیل قیمت در بازاره که نسبت به سایر روش‌ها از محبوبیت کمتری برخورداره و نامی از اون زیاد شنیده نمیشه. این سبک پرایس اکشن پیچیده‌تر از روش لنس بگز هست، اما پرایس اکشن RTM پیچیدگی کمتری دارده و ساده‌تر هست. Woods Price Action از 6 ستاپ معاملاتی تشکیل شده که میشه از اونها برای پیگیری تغییرات قیمت استفاده کرد.
اگه علاقه‌مند به پرایس اکشن گالن وودز هستین، کتاب‌های وودز نقش مهمی توی یادگیری شما داره.

مقایسه پرایس اکشن گالن وودز با بقیه سبک‌های پرایس اکشن

این نوع از پرایس اکشن خیلی کمتر نسبت به پرایس اکشن های دیگه شنیده شده و به همین دلیله که طرفدار کمتری هم داره. در حالت کلی، این روش پرایس اکشن نسبت به روش پرایس اکشن لنس، پیچیده‌تره اما نسبت به روش پرایس اکشن RTM، پیچیدگی کمتری داره و از همه مهمتر اینه که کامل‌تر هست. در حالت کلی این روش دارای 6 ستاپ معاملاتیه که میتونه برای بررسی روند قیمت مورد استفاده قرار بگیره اما به شکل کلی، روش پرایس اکشن ال بروکس نسبت به روش‌های دیگه معاملاتی پرایس اکشن، روش کامل‌تریه و به همین خاطر طرف‌دارای بیشتری هم داره.

پرایس اکشن وودز بهتراست یا سایر پرایس اکشن ها؟

پرایس اکشن woods، روشیه که معامله گران و تریدرهای زیادی با آن آشنا نیستن و همچنین اطلاعات زیادی درباره اون توی سایت ها و منابع خارجی هم وجود نداره؛ با این وجود کسایی هستن که از این روش برای تحلیل روند قیمت در بازار ارزهای دیجیتال، استفاده می کنن.
 در پاسخ به پرسش پرایس اکشن وودز چیست، متوجه شدیم که این پرایس اکشن نسبت به روش های دیگه، پیچیدگی بیشتری داره، اما آمار و داده ای که از روش پرایس اکشن وودز میشه استخراج کرد، دقیق تره.
پرایس اکشن هایی که در بازار ارزهای دیجیتال استفاده میشن، همگی یک هدف رو دنبال می کنن و اون هم کسب اطلاعات از نمودار قیمت هست که بدون استفاده از هیچ اندیکاتوری میسر میشن. پرایس اکشن وودز هم از همین روش پیروی میکنه و تفاوت چندانی هم با سایر روش ها نداره.

جمع بندی

تو این مقاله براتون پرایس اکشن وودز رو معرفی کردیم. یکی از سبک های پرایس اکشن که اسم زیادی در بین بقیه روش‌ها نداره و شاید شناخته شده نباشه. اما ارزشمنده و یادگیری اون فایده های زیادی داره؛ چون دست تریدر برای تحلیل قیمت و تحرکات اون پرتر میشه و میتونه به‌راحتی در چند دقیقه روند رو پیش بینی کنه. با حدس و آینده‌نگری درست، سود خوبی اینطوری میگیرید. معاملات فیوچرز چنین ویژگی دارند. و به شما این قدرت رو میده که معاملات حساب شده و دقیقی همراه با یک سود عالی داشته باشین.

در بهبود کیفیت مقالات کمک کنید
صرافی اکسولو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا