آموزش تریدپرایس اکشن

انواع پرایس اکشن و انتخاب بهترین استراتژی

ما در این مقاله میخایم شمارو با انواع پرایس اکشن و بهترین استراتژی که میتونین در زمینه داشته باشین آشنا کنیم. اگه بخام یک توضیح مختصر راجب پرایس اکشن بدم باید بگیم که یک نوع سبک معاملاتی توی بازار های ارزدیجیتال، فارکس، بورس غیره درکل هر بازاری که با نمودار قیمت سروکله داره.هرچند پرایس اکشن استراتژی های گوناگونی وجود داره و در کل به ریسک و سرمایه و بازار معامله گر ربط داره و اگه فرد اطلاعات کافی از پرایس اکشن و انتخاب بهترین استراتژی رو داشته باشه میتونه در این زمینه موفق بشه.

پرایس اکشن چیست؟

پرایس اکشن تحلیل و فهم نحوه تغییر قیمته و این یعنی اینکه ما میتونیم عملکرد قیمت و مورد بررسی قرار بدیم. این امر به راحتی در بازارهای با نقدینگی و نوسان بالا مشاهده میشه و هر نمودار یا چارت قیمتی که در بازار های مالی مختلف در تریدینگ ویو رو باز کنید میتونید به راحتی تحلیل کنید و ببینید، در واقعیت هر چیزی که در بازار خریداری یا فروخته بشه ، قدمی در قیمت ایجاد میکنه چراکه قیمت بر پایه عرضه و تقاضا تغییر میکنه.

معاملات پرایس اکشن (P.A.T.) رشته ای هست که در اون همه تصمیمات معاملاتی شما از روی نمودار قیمتی برهنه یا “لخت” گرفته میشه. این به این معناست که هیچ شاخص عقب ماندگی خارج از  چند میانگین متحرک برای کمک به شناسایی مناطق حمایتی و مقاومتی وجود نداره.

پرایس اکشن یک نوع تجزیه و تحلیل تکنیکال است ، اما چیزی که اون رو از اکثر تجزیه و تحلیلهای تکنیکال جدا می کنه اینه که تمرکز اصلی اون بر رابطه قیمت فعلی بازار با قیمتهای گذشته یا اخیر هست.

انواع پرایس اکشن

انواع پرایس اکشن و انتخاب بهترین استراتژی
انواع پرایس اکشن و انتخاب بهترین استراتژی

پرایس اکشن RTM چیست؟

پرایس اکشن RTM یکی از انواع پرایس اکشن هاست که میتونه به تریدر یا معامله گر در جهت کسب سود بیشتر کمک بزرگی بکنه، سرمایه گذاران بزرگ بازار ارزهای دیجیتال ( کریپتوکارنسی – cryptocurrency) از روش پرایس اکشن به میزان زیادی برای معاملات خود استفاده می کنن، این روش بدون استفاده از هیچ اندیکاتوری و تنها با استفاده از فاکتور قیمت و گذشته مسیر کوین یا توکن مورد نظر صورت می گیره، به همین خاطر این روش یکی از محبوب ترین روش های تحلیله؛ توجه داشته باشید سبک های تکنیکال در تمامی بازارهای مالی موجود، مورد استفاده قرار می گیره.

پرایس اکشن ال بروکس:

پرایس اکشن (Price Action) یکی از استراتژی‌های برتر معامله در بازارهای مالیه که درک و توانایی خوندن اون میتونه نحوه‌ی ترید و مسیر زندگی شما را تغییر بده. در پرایس اکشن خبری از اندیکاتورهای پیچیده تحلیل تکنیکال نیست و همه تصمیم‌ها براساس نمودارهای قیمتی گرفته میشه.

پرایس اکشن وودز:

پرایس اکشن وودز یکی دیگه از روش‌های پرایس اکشن هست که از طریق آن تریدرها بازار رو تحلیل می‌کنن. این روش مثل سایر روش‌های پرایس اکشن محبوبیت زیادی نداره و همچنین اطلاعات کامل یا جامعی دربارش وجود نداره.پرایس اکشن وودز توسط شخصی به نام گالن وودز اختراع شده. با استفاده از این روش می‌تونید بازار فارکس و بازار ارزهای دیجیتال را نوسان گیری و تحلیل کنید.

به طور کلی روش‌های پرایس اکشن در شناسایی روند بازار بدون استفاده از هر گونه ابزاری بسیار مفیده.این سبک پیچیدگی بیشتری نسبت به پرایس اکشن RTM داره که همین موضوع باعث شده کمتر کسی به سراغ این روش بیاد. پرایس اکشن وودز دارای 6 الگو یا ستاپ معاملاتی هست که از طریق اونا میشه روند قیمتی رو پیش بینی کرد.

انواع سطوح حمایت و مقاومت در پرایس اکشن:

انواع سطوح حمایت و مقاومت در پرایس اکشن علاوه بر سطوح حمایت و مقاومت افقی و مدل های مختلفی از سطوح واکنشی در نمودار  بازار وجود داره که باید از اونها اطلاعات داشته باشید. چندتا از مهمترین اونهارو ما براتو توضیح میدیم تا شما دوستا عزیز اطلاعات داشته باشید:

سطوح مقاومت و حمایت روانی: 

این سطوح معمولاً حول نرخ‌های مبادله اعداد گرد، مثل 1.00، 1.10، 1.20 و غیره شکل می‌گیره. بخش زیادی از فعالان بازار سفارش‌های خرید و فروش خودشون رو در اطراف اعداد گرد قرار میدند، به همین دلیله که قیمت میتونه به آن‌ها واکنش جدی داشته باشه.

سطوح اصلاحی فیبوناچی:

 سطوح اصلاحی فیبوناچی برای پیدا کردن سطوح بالقوه ای استفاده میشه که در آن قیمت ممکنه عقب نشینی بکنه و روند اساسی خودشو تغیرر بده. هنگامی که در بازه‌های زمانی بالاتر اعمال میشه، سطوح مهم فیبوناچی مثل سطح اصلاحی 61.8% مییتونه به سطوح تکنیکال کلیدی تبدیل بشه که 

میزبان تعداد زیادی از سفارش‌های معلق باشه.

نواحی هم‌آهنگ S/R:

 اینها مناطقی هستند که سطوح مقاومتی مهم پرایس اکشن در اونها تلاقی میکنه، که بر اهمیت  سطوح بیشتر تأکید داره. برای نمونه یک خط روند افزایشی می‌تونه برای یک جفت ارز فارکس دقیقاً در سطح قیمتی که حمایت افقی در اون قرارداره، پشتیبانی کنه. این یک منطقه حمایتی تلاقی خط روند صعودی و حمایت افقی را تشکیل میده.

سطوح حمایت و مقاومت پویا:

سطوح حمایت و مقاومت لزوماً ثابت نیستند، این سطوح میتونند پویا باشند. میانگین‌های متحرک معمولاً برای شناسایی کردن سطوح کلیدی پویا استفاده میشند که در حدود EMA 50 روزه، EMA 100 روزه، EMA 200 روزه یا اطراف سطوح EMA فیبوناچی مانند EMA 144 روزه ایجاد میشند. که هر یک از این سطوح خود یک مقاومت پویا هستند.

انتخاب بهترین استراتژی در انواع پرایس اکشن:

خب دوستان بهتره بگم رسیدیم به یکی از مهمترین بخش ها ینی انتخاب بهترین استراتژی در پرایس اکشن که یکی از مهمترین بخش هاست که باید اطلاعات زیادی داشته باشین،الگوهای پرایس اکشن واقعاً مهمترین جنبه معاملات بر پایه استراتژای اقدام قیمتی هستند ، چون این الگوها هستن که سرنخ های قدرتمندی رو در مورد اینکه قیمت بعدی چه اقدامی میکنه در اختیار معامله گران قرار میده.برای همین ما این استراتژی هارو در اختیار شما میذاریم تا بتونید نهایت استفاده رو ببرید.

استراتژی های پرایس اکشن:

 پین بار، فیکی و اینساید بار با این که این الگو های معاملاتی، هسته ی اصلی استراتژی پرایس اکشن ما رو تشکیل میدند اما نسخه های زیادی دارند و بسیار متفاوت هستند. با این حال، شما در این مقاله میتونید از پایه این استراتژی های پرایس اکشن رو یاد بگیرید.

این سه استراتژی پرایس اکشن بسیار مهم و بدردبخور هستن؛پین بار، اینساید بار و فیکی. این الگوهای معاملاتی در عین سادگی بسیار قدرتمند هستند و اگر به درستی اونهارو یاد بگیرید و با نظم و دیسیپلین تو بازار اجرا کنید مزیت خیلی بزرگی نسبت به دیگر تریدرها دارین.

استراتژی پین بار (Pin bar):

استراتژی پین بار یکی از اصلی ترین راههایی هست که میشه بوسیله ی اون به راحتی در فارکس معامله کرد.

پین بار دقت بسیار بالایی در بازارهای رونددار داره خصوصا اگر در مناطق مستعد اتفاق بیوفته. پین بارهایی که در مناطق مقاومت و حمایت مهم اتفاق بیافتند به طور معمول دارای دقت بسیار زیادی هستن. پین بارها برای تغییرروند میتونند مورد استفاده قرار بگیرند، البته می باید حتما از کندلهای اطرافشون به راحتی قابل تمییز دادن باشه و به خوبی بازگشت از یک سطح حمایت یا مقاوت را نشون بده.

استراتژی فیکی (Fakey):

 استراتژی فیکی یا همون ساختگی ( فیکی ) که از روی اسمشم پیداست یک استراتژی پرایس اکشن بسیار ساده و راحته. این استراتژی بازگشت از یک سطح مهم حمایت و یا مقاومتی را نشان میده. معمولا بازار که در یک طرف در حال حرکته، به ناگاه بازمیگزده فقط برای اینکه معامله گرای تازه کار و بی تجربه رو گول بزنند، در حالی که تریدرهای با تجربه دوباره بازار را به سمت و سوی اصلی و قبلی خود ببرمیگردونن. الگوی فیکی یا ساختگی بیشتر اوقات حرکت های بزرگی رو در بازار ایجاد میکنند.

 الگوی فیکی شامل یک الگوی اینساید باره که به دنبالش یک شکست نامعتبر به سمت مخالف صورت گرفته که قیمت بسته شدنش در بازه ی همون اینساید باره. تایید الگوی استراتژی فیکی به وسیله ی شکست قیمت در خلاف جهت شکست نامعتبر قبلیه.

نموداری که براتون گذاشتم میتونید ببینید که قیمت قبل از اینکه الگوی فیکی شکل بگیره در حال صعود به سمت بالا بوده توجه کنید که الگوی فیکی بعد از یک شسکت از اینساید بار به سمت پایین شکل گرفته. این شکست ناموفق به این دلیله که تریدرهای بی تجربه قصد فروختن در قله ی قیمتی رو‌ داشتند چون فکر می کردند روند بازار نزولی رو در پی دارن، اما تریدرهای حرفه ای با دید بازی که از بازار داشتند متوجه این موضوع میشن و بازار به روند اصلی خودس ادامه پیدا میکنه.

پرایس اکشن و انتخاب بهترین استراتژی-استراتژی فیکی (Fakey)
پرایس اکشن و انتخاب بهترین استراتژی-استراتژی فیکی (Fakey)

استراتژی اینساید بار (Inside bar)

الگوی اینساید بار یک سیگنال ادامه دهنده ی قویه که برای پیدا کردن نقاط بازگشت قیمت میشه  ازش استفاده کرد. با این حال اولین استپ برای یادگیری معامله با استراتژی اینساید بار ، به عنوان یک سیگنال ادامه دهنده ی رونده. ، اینساید بار بعضی اوقات به طور کامل توسط کندل قبلی خودشون احاطه میشن این امر نشان دهنده ی تثبیت کوتاه مدت قیمت و سپس شسکت روند برای ایجاد روند جدید‌ه‌. استراتژی اینساید بار در تایم فریم ( قاب های زمانی ) روزانه و هفتگی موثرتر هست. در این تایم فریم ها ریسک این استراتژی کمتر و بازدهی اون حداکثر هست . استراتژی اینساید بار به همراه یک روند قدرتمند در بازار محبوب ترین شیوه ی معاملاتی میتونه باشه.

در بهبود کیفیت مقالات کمک کنید
صرافی اکسولو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا