اخبار ارز دیجیتالاخبار جهان

اسپانیا، خانه سوم خودپردازهای ارزدیجیتال در دنیا شد

به گزارش ایران ریچ، کشور اسپانیا در ماه های اخیر، گام های مهمی در زمینه استفاده از خودپردازهای ارزدیجیتال برداشته است. نصب و استفاده از خودپردازهای ارزدیجیتال در اسپانیا، هم اکنون این کشور را به سومین کشور بزرگ در زمینه استفاده از خودپردازهای رمزارز تبدیل کرده است.

پس از اسپانیا، السالوادور به عنوان چهارمین رتبه در این زمینه قرار دارد. گفتنی است، 215 دستگاه خودپرداز در اسپانیا نصب شده است و اسپانیا را به سومین کشور در زمینه میزبانی از شبکه بیت کوین تبدیل کرده است. این درحالی است که السالوادور تنها با 3 دستگاه خودپرداز کمتر، در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

اسپانیا در حال حاضر، 0.6 درصد از تعداد کل خودپردازهای موجود در دنیا را در اختیار دارد. این آمار نشان می‌دهد که اسپانیا، بزرگترین کشور فعال در زمینه استفاده از خودپردازهای رمزارز در اروپا است. این کشور بیش از 14.6 درصد از کل تاسیسات لازم برای خودپردازها را نسبت به کل قاره اروپا دارد.

گفته می‌شود پس از اسپانیا، سوییس با 144 دستگاه و سپس لهستان با 142 دستگاه در جایگاه‌های بعدی کشورهای اروپایی قراردارند. داده‌های نشان می‌دهند که تنها در امسال، بیش از 43 دستگاه خودپرداز در اسپانیا نصب شده است. این کشور قصد دارد تعداد 100 دستگاه دیگر را نیز تا پایان سال نصب کند. با این تعداد، کل تعداد خودپردازها در اسپانیا به 300 عدد تا پایان سال 2022 خواهد رسید.

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از
guest

استفاده از کلمات و محتوای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.

انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکه‌های اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینک‌های نامرتبط غیرمجاز است.

دیدگاه‌هایی که از قوانین فوق تخطی کرده باشند، تأیید نمی‌شوند و حساب کاربران خاطی ممکن است مسدود شود.

در صورت وقوع کلاهبرداری یا فریب، ایران‌ریچ این حق را دارد که از مراجع قضایی پیگیری کند یا با این نهادها همکاری داشته باشد.

0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x