اسکالپ تریدینگ

استراتژی ترید 1 دقیقه ای RSI + Ichimoku

وجه مشترک تمام تریدرهای موفق، داشتن یک استراتژی مناسب و ایده آل است. در این مقاله قصد داریم به یک استراتژی ترید 1 دقیقه ای بسیار شگفت انگیز بپردازیم. بهتر است بدانید که این استراتژی خیلی ساده و در عین حال کاربردی است. از طرفی برای اسکالپرها و تریدرهایی که به دنبال معاملات اهرم‌دار و سودهای کوچک‌اند بسیار مناسب است.

برای استفاده از استراتژی موردنظر از طریق سایت تریدینگ ویو، دو اندیکاتور RSI و Ichimoku را انتخاب می‌کنیم. استفاده همزمان از این دو اندیکاتور سیگنال‌های دقیق‌تری به ما ارائه می‌دهد. نکته‌‌ای که نباید فراموش کنید این است که این استراتژی تنها با کمک سایت تریدینگ ویو قابل اجرا است. زیرا هردو اندیکاتور موردنیاز آن تنها در این سایت قابل مشاهده‌اند. بنابراین یادگیری نحوه استفاده از سایت تریدینگ ویو یکی از پیش‌نیازهای لازم برای شروع کار است. با ما همراه باشید تا با کمک این استراتژی بسیار جالب به سیگنال‌های خرید و فروش ارزدیجیتال موردنظر برسیم.

معرفی کلی استراتژی آر اِس آی و ایچیکومو

استراتژی Scalp RSI Ichimoku

همانطور که پیشتر اشاره کردیم، استراتژی ترید 1 دقیقه RSI و Ichimoku یکی از استراتژی‌های اسکالپ بسیار کاربردی است. شما با کمک این استراتژی می‌توانید سیگنال‌های خریدوفروش، حد ضرر و همچنین مزیت‌های دو اندیکاتور فوق‌العاده مهم RSI و Ichimoku را با هم داشته باشید. برای استفاده از استراتژی، تایم فریم را روی یک دقیقه تنظیم کنید. جالب است بدانید که Win Rate این استراتژی 85 درصد است. این مقدار برای کسانی که معاملات اسکالپ انجام می‌دهند، بسیار جذاب است.

اجرای گام به گام استراتژی

برای اجرای استراتژی و رسیدن به سیگنال‌های خرید و فروش در ابتدا باید وارد سایت تریدینگ ویو شوید. بعد از آن از قسمت Chart می‌توانید به صفحه‌ی معاملاتی ارزدیجیتال موردنظر وارد شوید. در این مقاله، ارزدیجیتال تتر به عنوان ارز مورد بررسی انتخاب شده است. بعد از انتخاب رمزارز و تنظیم تایم فریم بر روی یک دقیقه، به سراغ اندیکاتورهای موردنیاز می‌رویم.

اندیکاتورها

اندیکاتورها بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال هستند. در هر استراتژی از دو یا چند اندیکاتور (نوسانگر) استفاده می‌شود. در این استراتژی دو نوسانگر RSI و Ichimoku مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

اندیکاتور آر اس آی (RSI)

نوسانگر RSI به عنوان یک اسیلاتور شناخته می‌شود. اسیلاتورها همواره بین دو سطح در حال نوسان هستند. RSI مورد استفاده در این استراتژی بین دو ناحیه سبز و قرمز در حال نوسان است. چگونگی برخورد منحنی RSI با این نواحی نقش مهمی در استراتژی پیش رو دارند.

1- انتخاب اندیکاتور RSI

از قسمت fx نام اندیکاتور HARSI را جستجو کنید. سپس از لیست کشویی موجود گزینه‌ی Heikin Ashi RSI Oscillator را انتخاب نمایید. با اینکار این نوسانگر بر روی چارت مشاهده می‌شود.

انتخاب اندیکاتور RSI

2- تنظیمات RSI

به قسمت تنظیمات RSI بروید. در قسمت input مقدار Open Smoothing را از 1 به 7 تغییر دهید. با این‌کار نویزهای روی نوسانات کندل‌ها در اندیکاتور RSi حذف می‌شوند و کندل‌های RSI به صورت یکدست نشان داده خواهند شد.

نوشته های مشابه
تنظیمات اندیکاتور RSI

در ادامه‌ی تنظیمات RSI به قسمت Style بروید. تیک گزینه RSI Histogram را بردارید تا نمای اندیکاتور یکدست و خلوت شود. همچنین دو گزینه‌ی Background Fill OB و Background Fill OS را پر رنگ‌تر کنید. با اینکار دو نوار سبز و قرمز اندیکاتور RSI با وضوح بیشتری دیده می‌شوند.

اندیکاتور ایچیموکو (Ichimoku)

اندیکاتور ایچیموکو ظاهرا یک نوسانگر پیچیده به‌نظر می‌رسد. اما تریدرهای حرفه‌ای به خوبی از کاربرد و اهمیت آن باخبرند. اگر در یک استراتژی معاملاتی از نوسانگر ایچیموکو استفاده شود؛ سیگنال‌های دقیق و خوبی خواهیم داشت. ایچیموکو کمک می‌کند که اطلاعات مهمی از ارزدیجیتال موردنظر در بازه زمانی کوتاه بدست بیاوریم. همچنین به خوبی می‌توان با کمک آن حد ضرر را مشخص کرد. در استراتژی ترید 1 دقیقه ای پیش‌رو ایچیموکو نقش اساسی را ایفا می‌کند.

1- انتخاب اندیکاتور Ichimoku

برای انتخاب ایچیموکو مشابه نوسانگر قبلی به قسمت fx بروید و Ichimoku را جستجو کنید. در لیست بوجود آمده گزینه‌ی Ichimoku Cloud را انتخاب کنید.

انتخاب اندیکاتور Ichimoku

2- تنظیمات Ichimoku

به قسمت تنظیمات Ichimoku بروید. در بخش Style بغیر از دو گزینه‌ی Base Line و Leading Span B، تیک سایر گزینه‌ها را بردارید.

تنظیمات Ichimoku

در ادامه‌ی تنظیمات، رنگ Base Line را زرد و Leading Span B را سفید انتخاب کنید( انتخاب رنگ دلخواه است). همچنین ضخامت این دو خط را بیشتر کنید تا با وضوح بیشتری بر روی چارت دیده شوند.

سیگنال‌های خرید و فروش

سیگنال خریدوفروش استراتژی IChimoku RSI

استراتژی اسکالپ 1 دقیقه‌ای آنقدر ساده عمل می‌کند که شما را در تشخیص راحت سیگنال خریدوفروش شگفت‌زده خواهد کرد. برای اینکه بتوانیم سیگنال خرید را شناسایی کنیم ابتدا به سراغ اندیکاتور RSI می‌رویم. در قسمت کندل‌های RSI به محض اینکه کندل‌های قرمز ناحیه‌ی سبز را لمس کردند، سیگنال اولیه خرید صادر شده است. اما در این لحظه ورود نمی‌کنیم. برای ورود به معامله و انجام خرید، تا اولین کندل سبز صبر کنید.

دقت کنید اولین کندل سبز باید با یک کندل سبز متناظر بر روی چارت قیمت ارزدیجیتال هم‌راستا باشد. در غیر این صورت تا کندل سبز بعدی باید صبر کنید. برای شناسایی سیگنال فروش نیز کافی است تا خط زرد اندیکاتور RSI ناحیه‌ی قرمز را لمس کند. در این صورت می‌توانید با خیال راحت اقدام به فروش کنید.

همانطور که ملاحظه کردید برای این استراتژی 1 دقیقه‌ای موفق شدیم با کمک اندیکاتور RSI به سیگنال خریدوفروش برسیم اما هنوز به نقش ایچیموکو نرسیده‌ایم. از جمله مزیت‌های این استراتژی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساده و بسیار سریع بودن
  • استفاده همزمان از دو اندیکاتور RSI و Ichimoku به صورت تکمیلی
  • سوددهی خوب در معاملات اسکالپ
  • Win Rate 85%

حد ضرر (استاپ لاس)

حد ضرر strategy RSI Ichimoku

همانطور که می‌دانید مشخص کردن حد ضرر یا استاپ لاس به شما کمک می‌کند تا برای میزان ضرر دارایی خود محدودیت قائل شوید. برای داشتن یک حد ضرر ایده‌آل باید در ابتدا استراتژی خوبی داشته باشید. استراتژی اسکالپ 1 دقیقه‌ای RSI + Ichimoku به شما کمک می‌کند تا استاپ لاس مطلوبی را بدست بیاورید.

برای تعیین حد ضرر در این استراتژی کافی است به گذشته‌ی کندل سبز انتخاب شده (سیگنال خرید) نگاهی بیاندازید. اولین خط صاف و افقی سفید ایچیموکو را شناسایی کنید که پایینتر از کندل سبز باشد. مماس بر آن خط یک خط افقی بر روی چارت رسم کنید تا راستای خط سفید (Leading Span B) به صورت واضح مشخص شود. حد ضرر را کمی پایینتر از این خط در نظر بگیرید.

نکات مهم حد ضرر

  • خطوط سفید و زرد زمانی فلت یا صاف می‌شوند که ناحیه‌ی حمایتی یا مقاومتی خیلی محکمی را نشان دهند
  • برای حد ضرر می‌توانید خط زرد را نیز ملاک قرار دهید. اما خط سفید برای شناسایی حد ضرر ارجحیت دارد
  • در هنگامی که کندل سبز در یک دره قرار گرفته است؛ حد ضرر را کمی نزدیکتر به کندل سبز در نظر بگیرید
  • به طور کلی انتخاب استاپ لاس علاوه بر داشتن قاعده، در جزئیات یک امر سلیقه‌ای است. به همین دلیل سعی کنید حد ضرر مطلوب خود را شناسایی کنید

جمع بندی

به طور کلی در این مقاله به یک استراتژی اسکالپ بسیار راحت و در عین حال جذاب پرداختیم. اندیکاتورهای RSI و Ichimoku هرکدام نقش مهمی را در استراتژی ایفا کردند. شناسایی سیگنال‌های خریدوفروش و همچنین حد ضرر به خوبی انجام گرفت. در استفاده از این استراتژی باید دقت کنید که تایم فریم کوتاه مدت یک دقیقه‌ای انتخاب شود. امیدوارم مطالعه‌ی این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

3/5 - (4 امتیاز)

جعفر اطمینان

جعفر اطمینان هستم، متولد مهر سال 71. از کودکی به نوشتن و خلق دنیاهای شگفت انگیز از طریق کلمات علاقه داشتم. علاوه بر اون به مطالعه ی کتاب علاقه دارم و حس میکنم مثل جهان های موازی عمل میکنن و میشه اونها رو کشف کرد. توی دانشگاه تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مکانیک ادامه دادم. فرزند هفتم یک خانواده 9 نفره ام و با وجود فراز و نشیب های زندگی، به آینده امیدوارم. در حال حاضر روی نوشتن یک کتاب رمان کار میکنم. با خوندن و نوشتن انگلیسی در حد خوب آشنایی دارم و تا الان بیش از دو میلیون کلمه تولید محتوای متنی سئو شده برای سایت های مختلف انجام دادم. موضوعاتی که تولید محتوا داشتم، در زمینه ی ارزهای دیجیتال، بازار فارکس، پزشکی، مهندسی، گردشگری، صنعت، کسب و کار و کارآفرینی، دیجیتال مارکتینگ، معرفی محصول و برند های مختلف بوده که خوشبختانه، نوشتن در تمام این زمینه ها برام تجربه ای بی نظیر ایجاد کرده. ممنونم از اینکه وقت گذاشتید خوندید

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا