دسته‌بندی نشده

مدیریت سرمایه در ترید

مدیریت سرمایه در ترید، کلید یک تریدر موفق است، هدف از معامله، رشد سرمایه یا تولید جریان نقدی است. به دنبال حفظ سرمایه خود باشید تا یاد بگیرید چگونه ریسک خود را به حداقل برسانید. سازماندهی و داشتن روال معاملاتی یکی از عناصر حیاتی نظم و انضباط معاملاتی است. معامله‌گران پیشرفته اغلب صبور هستند و مایلند تا برای معامله ایده آل منتظر بمانند، اما زمانی که فرصتی پیش می‌آید، اقدام سریع و قاطع انجام می‌دهند.
ثبت معاملات برنده و بازنده برای بررسی و بررسی درونی بهترین روش را تشکیل می‌دهد و اعتبار واقعی استراتژی‌های معاملاتی را ایجاد می‌کند. لیست‌های نظارتی زمانی که به طور موثر مورد استفاده قرار گیرند، به معامله‌گران کمک می‌کند تا به طور انتخابی بر معاملات بالقوه تمرکز کنند.
استفاده از یک استراتژی معاملاتی اغلب با اجازه دادن به عمل قیمت برای آشکار شدن و آشکار کردن تنظیمات تجارت ایده‌آل ساده می‌شود. به جای تعقیب قیمت‌ها این به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا موقعیت‌ها، خروج‌ها را به طور عینی آغاز کنند و برنامه‌های مدیریت سرمایه و ریسک خود را بی‌علاقه اجرا کنند.
جهت‌گیری هدف باعث ترویج نظم و انضباط می‌شود. بسیاری از معامله‌گران در صورت دستیابی به اهداف پولی هفتگی خود، منطقی و عینی باقی می مانند و از بازار خارج می شوند. برخی نیز قوانینی را در خود گنجانده‌اند که از آنها می‌خواهد در صورت تجاوز از تعداد معاملات بازنده از پیش تعیین شده، خارج از بازار بمانند.
علاوه بر یادگیری نحوه معاملات، توانایی تفکر مانند یک معامله‌گر استراتژیک گام مهمی برای ایجاد یک برنامه تاکتیکی و اجرای بی‌عیب و نقص آن است.

ترید مستلزم آن است که فرد دارای درجه بالایی از خودآگاهی باشد. یک ذهنیت آرام، بی‌علاقه و عینی یک نکته مثبت بزرگ است، یکی از راه‌های رسیدن به این هدف، داشتن اعتقاد به استراتژی معاملاتی است که به کار گرفته می‌شود و فقط در چارچوب پارامترهای آن معامله می‌شود. احساساتی شدن در مورد نتایج، چه برد و چه باخت، نامطلوب است، زیرا هر دوی آنها باید به عنوان بخشی از فرآیند یادگیری با هم تحلیل شوند.

مدیریت ریسک و سرمایه در ترید ارزهای دیجیتال

اولین مرحله مهم ترید، یادگیری نحوه سرمایه‌گذاری می‌باشد. شما باید استراتژی‌های خرید و فروش خاص خود را داشته باشید. شما باید عواملی را که به شدت مهم هستند را مدنظر قرار دهید که عبارتنداز:

1. شناخت بازار

با شناخت بازار دانستن اینکه کدام استراتژی‌ها مناسب هستند، درک اینکه کدام ابزار‌ها یا اندیکاتور‌ها را باید از جعبه ابزار فارکس بیرون بیاورید، کار بسیار ساده خواهد شد. به‌عنوان مثال، فیبیوناچی، خطوط روند در بازارهای روند‌دار مفید هستند در حالی که نقاط برگشتی، سطوح حمایت و مقاومت در هنگام بازارهای رنج مفید هستند. اگر بر این مفهوم مسلط شوید، و بدانید در حال حاضر در چه محیط بازاری یا در چه Context ‌ای هستید، ۷۰ درصد مهارت ترید را به دست خواهید آورد. در حال حاضر بازار ممکن است در محیط بازارهای زیر باشد:

  • روند صعودی
  • روند نزولی
  • رنج یا سایدوی
  • چاپی یا متلاتم

2. مدیریت سرمایه

داشتن مهارت و دانش کافی به منظور سرمایه‌گذاری با حداقل ریسک جهت کسب بشترین بازده می‌باشد.هدف اصلی در مدیریت سرمایه ابتدا حفظ و نگهداری دارایی اولیه و کنترل ریسک و سپس کسب سود است.
درحقیقت مدیریت سرمایه با زبان بی زبانی بیان می‌کند که سرمایه‌گذاری برای اینکه به سود مورد نظر خودش برسد باید یک مقدار ریسک کند، ولی برای اینکه در مقابل سود مورد انتظار بیش از حد ضرر نکند باید میزان ریسک منطقی و معقولی داشته باشد و بهتر است قبل از انجام هر نوع معامله‌ای از کالا تا ترید کردن ریسک و میزان بازده‌ای آن معامله را بررسی و تحلیل کند.
مدیریت سرمایه امریست کاملا شخصی و با توجه به شخصیت، روحیات و اهداف شخص می‌تواند متفاوت باشد. قبل از اینکه افراد به دنبال مدیریت سرمایه باشند بهتر است به خود شناسی کامل رسیده باشند. در کل باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • مدیریت سرمایه همان چیزی است که به شما امکان می‌دهد از سرمایه خود محافظت کنید و همچنین عملکرد معاملات خود را بهینه کنید.
  • اگر مدیریت دقیق سرمایه را اعمال نکنید، نمی‌توانید در بازارهای مالی پیروز شوید.
  • مدیریت سرمایه شامل مدیریت موقعیت‌ها، داشتن حد ضرر، برنامه معاملاتی و… است.
  • مدیریت سرمایه به شما امکان می‌دهد بدون استرس ترید کنید.
  • مدیریت ریسک چیزی است که بین معامله‌گر برنده و بازنده تفاوت ایجاد می‌کند.
  • اگر تازه وارد بازارهای مالی هستید، هدف شما نباید کسب درآمد باشد، بلکه از دست ندادن پول هدف اصلی شماست.
  • یادگیری مدیریت سرمایه در یک حساب آزمایشی انجام می‌شود.
  • برای درک مکانیسم‌های اهرم و کار در بازارهای آتی وقت بگذارید.
  • مهم است که این مدیریت ریسک را در همه معاملات خود اعمال کنید.
  • تمام آنچه شما نیاز دارید یک برنامه خوب برای از دست ندادن کل سرمایه خود است.
مدیریت سرمایه در ترید

3. روان شناسی بازار

روانشناسی دانشی است که به بررسی رفتار و برآیند‌های روانی می‌پردازد. از آنجا که هر دانشی به دنبال اهدافی است علم روانشناسی به دنبال پیشبینی و تعیین و توصیف حالات رفتاری و روانی افراد در موقعیت‌های مختلف است.
وقتی صحبت از روانشناسی بازار و ترید می‌شود پس ما به دنبال شناخت و پیشبینی رفتارهای احساسی و روانی خود در موقعیت‌های معاملاتی هستیم.

اهمیت روانشناسی ترید و بازار

گاها معامله‌گران با داشتن دانش تحلیل کافی و همچنین نقاط ورود به معامله خوب دچار ضرر می‌شوند و نمی‌توانند مشکل را بیابند. اما اگر خوب به بررسی داده‌ها و برنامه معاملاتی خود بپردازند متوجه می‌شوند که کاملا مشکل اصلی و بزرگ آن‌ها روان خودشان است و بسیاری از افراد با شناسایی این مشکلات، گاه نمی‌توانند از پس حل کردن آن‌ها بربیاییند چون آن‌ها در میان اخلاق و رفتار و تعصبات شما خود را پنهان کرده‌اند.
پس می‌توان گفت هرچقدر افراد بر روی احساسات خود مسلط‌تر شوند می‌توانند در هر جنبه‌ای به خصوص معامله‌گری، موفقیت‌های بیشتری کسب کنند.

4. تعیین قدرت تحمل ریسک

قدرت تحمل ریسک میزان پولی است که شما می‌توانید از دست بدهید، بدون اینکه بر معاملات آینده شما تأثیر بگذارد. به عنوان یک تریدر، فقط باید با پولی معامله کنید که تحمل از دست دادن آن را داشته باشید. اگر پول زیادی را در معرض خطر قرار دهید، ممکن است در صورت یک معامله بد، کل آن را از دست بدهید. عواملی هستند که هنگام تعیین سطح تحمل ریسک باید به آنها توجه زیادی داشته باشید عبارتنداز:

افق زمانی
سرمایه‌گذاری می‌تواند کوتاه مدت یا بلند مدت باشد. به یاد داشته باشید، سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت ریسک بالاتری نسبت به سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت دارند.
ظرفیت درآمد آینده شما
این معامله چگونه بر توانایی‌های مالی آینده شما تأثیر می‌گذارد؟
حضور سایر دارایی‌های پشتیبان
این دارایی‌ها شامل املاک، حقوق، ارث یا بیمه بازنشستگی هستند اما محدود به آن نمی‌شوند. هرچه دارایی‌های پشتیبان بیشتری داشته باشید، میزان تحمل ریسک شما بالاتر است.

تاثیر مدیریت ریسک بر مدیریت سرمایه در ترید

مدیریت ریسک، یکی از مهمترین مباحثی است که شما باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. مدیریت ریسک باعث می‌شود تا شما هیجانی عمل نکنید. در صورتی هم که مقداری از سرمایه خود را در اثر یک سرمایه‌گذاری نامناسب از دست دادید، با استفاده از تکنیک‌های مربوط به مدیریت ریسک می‌توانید آن‌ها را باز گردانید. جالب است بدانید که مدیریت ریسک باعث می‌شود تا شما فعالیت‌های خود را خیلی بهتر انجام دهید.
در نتیجه، مدیریت ریسک می‌تواند یک قدم مهم برای مدیریت سرمایه در ترید ارزهای دیجیتال باشد. همچنین، بهتر است که شما از صرافی‌های خوب و معتبر استفاده کنید. محدودیت‌های زیادی را برای خود اعمال کنید. این کار باعث می‌شود تا از سرمایه‌گذاری‌های بی‌مورد جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که در مدیریت سرمایه در ترید ارزهای دیجیتال، قرار دادن پول بر روی شت کوین‌ها یک قمار است. یعنی ممکن است که شما به یکباره همه چیز را به طور کامل از دست بدهید. پس، هیچ‌گاه مقدار زیادی از سرمایه خود را به شت کوین‌ها اختصاص ندهید.

اعتماد به دانش های فنی

خیلی از افراد فکر می‌کنند هنگامی که دانش‌های فنی همچون دانش تحلیل تکنیکال را یاد گرفتند، دیگر به چیزی نیاز نداشته و می‌توانند فعالیت‌های خود را به طور کامل انجام دهند. ولی، این کار معمولا جواب نمی‌دهد. چرا که تحلیل تکنیکال فقط یک قسمت کوتاه از سرمایه‌گذاری بر روی ارزهای دیجیتال به حساب می‌آید. شاید در بقیه بازارها فقط تحلیل تکنیکال پاسخگو باشد ولی، برای مدیریت سرمایه در ترید ارزهای دیجیتال شما حتما باید همه جوانب را بسنجید. البته، شما می‌توانید از ربات‌های مخصوص ترید هم استفاده کنید. این ربات‌ها وظیفه دارند تا دستورات شما را مو به مو انجام دهند. استفاده از این ربات‌ها می‌تواند بازدهی فوق العاده‌ای داشته باشد.

قانون ۲ درصد (۲% Rule)

این قانون یکی از قوانین مهم در مدیریت سرمایه در بازارهای مالی است که شما باید همیشه به عنوان یک معامله‌گر آن را بدانید و رعایت کنید. قانون ۲ درصد یک استراتژی سرمایه‌گذاری است که در آن معامله‌گر یا سرمایه‌گذار بیش از ۲% از کل سرمایه موجود خود را در هر معامله‌ای ریسک نمی‌کند. که به طور رایجی در بین معامله‌گران مورد پذیرش قرار گرفته است که مقدار بهینه برای سرمایه‌گذاری روی یک معامله نباید بیشتر از 2 درصدِ از سرمایه‌ی کلی شما باشد.
برای اجرای قانون ۲%، سرمایه‌گذار ابتدا باید ۲% از سرمایه تجاری موجود خود را محاسبه کند. به این سرمایه، سرمایه در معرض خطر (CaR) یا Capital at risk گفته می‌شود. فراموش نکنید که باید میزان کارمزد صرافی که در آن معامله می‌کنید را هم برای تعیین این سرمایه محاسبه و به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا