PulseChain چیست؟ معرفی شبکه و بررسی توکن PLS
PulseChain یک هارد فورک کامل اتریوم است که به لطف ویژگی ها و مزایای نویدبخش جدید، سر و صدای زیادی در جامعه Web3 ایجاد کرده است. با ایردراپ آتی PulseChain، موجودی توکن ERC-20 و داراییهای NFT در شبکه رمزنگاری PulseChain زمانی که شبکه اصلی فعال شود منعکس خواهد شد. این امر توجه بسیاری را در فضای کریپتو جلب کرده است که به دنبال جایگزینی مقرون به صرفه تر برای توسعه قراردادهای هوشمند هستند.
هدف PulseChain کاهش فشار محاسباتی روی بلاکچین اتریوم است که نگرانی اصلی و همیشگی توسعه دهندگان بوده است. در نتیجه، گمانهزنیهای زیادی در مورد PulseChain و آنچه این پروژه برای آینده در نظر دارد، وجود دارد. با این حال، تعدادی از عوامل حاکی از آن است که این نوآوری نتایج قابل توجهی در ماه های آینده به همراه خواهد داشت. به طور کلی، تأثیر بالقوه PulseChain بر صنعت بلاکچین چیزی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت. امروز، ما عمیقتر به شبکه رمزنگاری PulseChain میپردازیم و بینشهایی درباره تاریخچه پروژه و توکن PLS ارائه میکنیم.
PulseChain (پالسچین) چیست؟
PulseChain یک پلتفرم نوآورانه بلاکچین است که اخیراً در صنعت بلاکچین موجی از توجه را ایجاد کرده است. پالسچین یک بلاکچین سریع، متنباز و عمومی است که جایگزینی مقرون به صرفه برای اتریوم است. PulseChain اساسا یک هارد فورک از بلاکچین اتریوم است، اما با ویژگیهای منحصر به فرد خود که آن را از نسل قبلی خود متمایز میکند.
یکی از مهمترین مزایای PulseChain این است که اولین هارد فورک است که وضعیت کامل بلاکچین اتریوم را منعکس میکند. این بدان معنی است که به سوابق هر تراکنش، حساب کاربری و تعامل قرارداد هوشمند در اتریوم دسترسی دارد. این ویژگی PulseChain را به یک شبکه بسیار مطمئن و امن تبدیل میکند.
همانطور که بلاکچین با برنامهریزی به تکامل خود ادامه میدهد، پالسچین به طور پیوسته در حال افزایش محبوبیت است. یکی از اهداف اصلی آن حل مسائل پیرامون مقیاسپذیری اتریوم با ارائه جایگزینی کم هزینه برای شبکه بلاکچین قرارداد هوشمند شماره یک در جهان است. هدف PulseChain ارائه مقیاسپذیری بیشتر و زمانهای تراکنش سریعتر است. گزینهای عالی که برای کسبوکارها و توسعهدهندگانی که به دنبال یک شبکه بلاکچین قابل اعتماد هستند.
مزایای شبکه PluseChain
هزینههای گس فی (Gas fee) اتریوم در زمان ازدحام شبکه به شدت افزایش مییابد که منجر به طولانیتر شدن زمان تراکنش و سرعت پایینتر شبکه میشود. از طرف دیگر، PulseChain کارایی و سرعت اتریوم را افزایش میدهد. در حالی که زمان بلوک اتریوم 15 ثانیه است، PulseChain دارای زمان بلوک تنها سه ثانیه است که آن را فوق العاده سریع و مقیاس پذیر می کند.
PulseChain از مکانیزم اجماع اثبات سهام (PoS) زنجیره هوشمند Binance به نام Parlia استفاده می کند. با این حال، از آن زمان این پروژه به مدل جدیدی به نام Proof of Staked Authority (PoSA) تغییر کرده است. این مدل جدید دارای قراردادهای اعتبارسنجی بومی، چرخش و کاهش پاداش است.
PulseChain در حال حاضر دارای 33 اعتبارسنج (Validator) در سراسر شبکه است. هر کسی میتواند با قرار دادن 5،000،000 توکن PLS، ولیدیتور (Validator) شود و سهمی از کارمزد تراکنشها را از سراسر شبکه به دست آورد. با این حال، سپرده اولیه سهام غیر قابل استرداد است. علاوه بر این، PulseChain مکانیزم چرخش اعتبارسنجی را برای اطمینان از توزیع عادلانه، پیادهسازی میکند. جامعه پالسچین میتواند هر 24 ساعت یکبار اعتبارسنجیها را بر اساس تعداد توکنهای PLS قرار داده شده جایگزین کند و انگیزههای بیشتری برای امنیت و ایمن کردن شبکه ایجاد کند.
توکن PLS چیست؟
PLS، توکن اصلی شبکه PulseChain است و از استاندارد توکن PRC-20 پیروی میکند که نوعی استاندارد ERC-20 اتریوم است و برای پرداخت هزینه تراکنش در سراسر شبکه ضروری است. دارندگان PLS این گزینه را دارند که توکنهای خود را به اعتبارسنجها واگذار کنند، که به امنیت شبکه و دریافت بخشی از کارمزد تراکنشها کمک میکند.
ولیدیتورها (اعتبارسنجها) میتوانند نحوه تقسیم درآمد از کارمزد تراکنش را با نمایندگان تعیین کنند. دارندگان توکن PLS میتوانند تصمیم بگیرند که با اعتبارسنجهایی که پاداشهای بالاتر را با امتیازهای اعتبار پایینتر ارائه میدهند، شریک شوند یا معتبرترین اعتبارسنجها را انتخاب کنند و درآمد کمتری کسب کنند. اعتباردهندههای پالسچین 75 درصد از تمام توکنهای PLS تولید شده توسط کارمزد تراکنشها را دریافت میکنند و 25 درصد باقیمانده برای کاهش عرضه در گردش مصرف میشود.
توکن PLS همچنین در حکمرانی جامعه و رایگیری زنجیرهای پس از تکمیل مراحل نهایی نقشه راه پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت. توکن PLS از طریق مکانیسمهای مختلفی توزیع میشود و عرضه توکنها پس از فورک کردن به میزان قابل توجهی افزایش مییابد تا غرامت کسانی که در مرحله قربانی شرکت کردهاند، جبران شود. بنابراین، هدف مکانیسم سوزاندن توکن این است که با بلوغ پروژه، عرضه را به حالت تعادل بازگرداند.
هدف شبکه PulseChain چیست؟ (نتیجهگیری)
شبکه PulseChain اهداف متعددی دارد:
اولاً، هدف آن کاهش بخشی از بار شبکه در شبکه اتریوم است و در نتیجه ارزش کلی آن را افزایش میدهد. یکی دیگر از اهداف PulseChain کاهش هزینه های شبکه است که کاربران اتریوم پرداخت میکنند، زیرا این هزینه ها منبع اصلی نگرانی برای بسیاری از کاربران بلاکچین بوده است.
علاوه بر این اهداف، PulseChain با ارائه موجودی توکن PLS از طریق airdrop مورد انتظار برای کاربران فعلی اتریوم و دارندگان ETH به نفع آنها است. این حرکت قرار است اکوسیستم اتریوم را غنی کند و به کسانی که قبلاً روی آن سرمایه گذاری کرده اند پاداش دهد.
پالسچین قصد دارد دسترسی به اکوسیستم Web3 را با امکان دادن به کاربران برای تراکنش رایگان با استفاده از سیستم توکن PLS دموکراتیک کند. این کار موانع ورود کاربران جدید را کاهش میدهد و به آنها کمک میکند تا بدون نگرانی از کارمزد تراکنشهای بالا، در این فضا مشارکت کنند.
هدف PulseChain بهبود پویایی تئوری بازی شبکههای بلاکچین با پیادهسازی یک مدل تورم 0% برای توکن PLS خود است. این تضمین می کند که ارزش توکن ثابت باقی بماند، که برای هر شبکه ارز دیجیتال حیاتی است.
و در نهایت، PulseChain یک فورک کامل اتریوم است، به این معنی که با موجودی دادهها و توکنهایی که قبلاً در شبکه بارگذاری شدهاند، ارائه میشود. این نیاز به شروع با یک بلاکچین خالی را از بین می برد و امکان راه اندازی یکپارچه را فراهم می کند.