مقالات آموزش ارز دیجیتال

معرفی جامع اصطلاحات کسب درآمد ارزهای دیجیتال

در این مقاله سعی داریم تا اصطلاحات کسب درآمدی مارکت کریپتوکارنسی را برای شما شرح دهیم و به طور خلاصه به بررسی هر کدام بپردازیم. البته به صورت کامل به بررسی هر یک از آن ها در مقالات تخصصی خودشان خواهیم پرداخت.

اما منظور از اصطلاحات کسب درآمدی چیست؟

اصطلاحات کسب درآمد

  1. ایردراپ Airdrap
  2. عرضه اولیه سکه ICO
  3. عرضه اولیه صرافی IEO
  4. عرضه توکن اوراق بهادار STO
  5. عرضه اولیه دیفای IDO
  6. عرضه اولیه عمومی IPO
  7. سپرده گذاری Stacking
  8. ترید Trade
  9. استخراج Mining
  10. طرح پانزی Ponzi

حتما زمانی که وارد دنیای کریپتو می شوید با این اصطلاحات رو به رو می شوید و برایتان سوال می شود که این اصطلاحات به چه معنی است. در این مقاله سعی داریم تمامی این اصطلاحات را به طور خلاصه بررسی کنیم و نکات آن ها را به شما آموزش دهیم.

ایردراپ Airdrap چیست؟

پول از هوا نمیاد ولی ارزدیجیتال چرا.
یک رمزارز جدید قصد ورود به مارکت کریپتو را دارد. مقداری از توکن یا کوین های خود را به صورت رایگان به کاربران هدیه می دهد، حال این هدیه یا می تواند در قبال انجام فعالیتی باشد و یا کاملا به صورت هدیه باشد. و یا یک رمزارز دچار فورک می شود و قرار است رمزارز جدیدی از درون آن متولد شود، در این صورت ایردراپ صورت می گیرد و پاداشی به شما اهدا می شود. به طور مثال چند سال قبل بیت کوین کش فورکی از بلاکچین بیت کوین بود و هر کس هر مقدار بیت کوین داشت به همان مقدار ارز دیجیتال بیت کوین کش هدیه می گرفت این همان ایردراپ است. ایردراپ ها می توانند سود بسیار کلانی برای شما رقم بزنند و یا می توانند کاملا بیهوده باشند. مفید و یا عدم مفید بودن یک ایردراپ به برنامه های آن شرکت بستگی دارد. به طور مثال فورک اسپارک در شبکه ریپل مدتی قبل صورت گرفت اما رمزارز اسپارک نتوانست جای خود را محکم کند زیرا خود کمپانی ریپل با مشکلات قانونی مواجه شد و این ایردراپ به سرانجامی تا به اکنون نرسیده است.

عرضه اولیه کوین ICO چیست؟

می رسیم به مبحث لذت بخش ICO.
ICO همان جمع کردن سرمایه از سرمایه گذاران است. مدتی پیش یا حتی الان، آقای ایکس ایده ای دارد و برای به ثمر رسیدن آن به دنبال سرمایه گذار می گردد. برای یافتن سرمایه گذار به روش سنتی روش های مختلفی وجود دارد، اما دنیای کریپتوکارنسی این کار را راحت تر کرده است. آقای ایکس به سادگی یک توکن را می سازد، این توکن در ابتدا هیچ ارزشی ندارد. با تبلیغات از کاربران درخواست می کند تا با پرداخت هزینه واقعی توکن هایش را خریداری کنند، کاربران به چشم سرمایه گذاری توکن و یا کوین های آقای ایکس را خریداری می کنند. حالا آقای ایکس با پول مردم پروژه خود را فعال می کند با پیشرفت پروژه و رسیدن به اهدافش توکن آقای ایکس ارزش پیدا می کند و روز به روز موفق تر می شود و حالا کسانی که در ابتدا اعتماد کردند و این توکن را خریداری کردند اکنون سرمایه زیادی را بدست آورده اند. این روی خوش سکه بود، آقای ایکس می تواند یک کلاهبردار باشد و با پول های واقعی به یک گوشه ای از دنیا برود و تا آخر عمر به خوبی و خوشی زندگی کند زیرا متاسفانه هیچ قانون خاص و کاربردی ای برای ICO ها وجود ندارد.

عرضه اولیه صرافی IEO چیست؟

عرضه اولیه صرافی IEO یک مرحله پیشرفته تر از عرضه اولیه سکه ICO می باشد. اقای ایکس یک ایده دارد و به دنبال سرمایه گذار است. و واقعا نیت درستی دارد و تمام مدارک آن هم کامل و مستند است. با یک صرافی رای زنی می کند تا توکن آن را در صرافی اش لیست کند. صرافی تمامی مدارک و مستندات آقای ایکس را بررسی می کند و در صورت پذیرش و درست بودن مدارک توکن یا کوین اقای ایکس را در صرافی خود لیست می کند و تبلیغ آن را بر روی صرافی اش قرار می دهد، کاربران در این روش با اعتماد به صرافی توکن های اقای ایکس را خریداری می کنند و اقای ایکس با سرمایه مردم به فعالیت خود می پردازد و توکنش را با ارزش می کند. تفاوت IEO با ICO در صرافی ای است که میان کاربران و پروژه قرار می گیرد. شما با اعتماد به آن صرافی در IEO شرکت می کنید و صرافی هم طبیعتا ریسک نمی کند و اعتبار خود را خدشه دار نمی کند چون اگر مشکلی برای آن IEO پیش بیاید اعتبار صرافی زیر سوال می رود.

عرضه توکن اوراق بهادار STO چیست؟

به طور خلاصه STO هم نمونه پیشرفته ICO می باشد. با شکل گیری ICO ها و عدم وجود قوانین کاربردی STO ها وارد عرصه شدند. تفاوت STO با ICO در قوانین است. در STO ها هر دو طرف قرارداد یعنی هم صاحب رمزارز و هم سرمایه گذار باید قوانینی را بپذیرند و در صورت پذیرش و خرید آن رمزرارز ادارات مالی و سهامداری ارزش خرید آن رمزارز را برای شما ثبت می کند تا در صورت وجود هرگونه مشکلی می توانید با مراجعه به مراجع قانونی پیگیری کنید.

عرضه اولیه دیفای IDO چیست؟

پس از ICO ها و IEO ها نوبت به IDO ها رسید تا به عنوان یک روش جذب سرمایه در امور مالی غیر متمرکز جا بیفتند. اکنون بسیاری از پروژه ها با روش IDO ها جذب سرمایه می کنند در اینجا هم پای یک صرافی در میان است اما با این تفاوت که پای یک قرارداد هوشمند هم در میان است تا همه جیز اصطلاحا شسته رفته صورت بگیرد.

عرضه اولیه عمومی IPO چیست؟

عرضه اولیه عمومی هم همانند ICO و یا IEO نوعی روش جذب سرمایه است. با این تفاوت که این روش برای شرکت هایی صورت می گیرد که خصوصی هستند و قصد دارند ارزش سهام خود را عمومی کنند. همانند ارزه های اولیه ای که در بورس ایران شکل می گرفت، دنیای رمزارزها نیز چنین شرایطی را داراست و می توانید در پروژه های IPO شرکت کنید، سود مناسب دارند و ریسک کم.

سپرده گذاری Stacking چیست؟

Stacking به زبان ساده یعنی دریافت سود در ازای سپرده گذاشتن رمزارزی. شما با Stacking به شبکه بلاکچین هم کمک می کنید و در ازای فعالیت و کمکتان پاداش دریافت می کنید. خیلی ها روش استکینگ را در مقابل ماینینگ قرار داده اند. استکینگ 4 نوع است:

  1. استکینگ قفل شده
  2. پس انداز قفل شده
  3. استکینگ منعطف
  4. دیفای استکینگ

2 راه برای استکینگ وجود دارد، شما می توانید ارز دیجیتال خود را در والتی به طور مثال تراست والت قرار دهید و سود آن را دریافت کنید و یا اینکه با کمک صرافی ای مانند بایننس این عمل را انجام دهید.

ترید Trade چیست؟

در دنیای کریپتوکارنسی ها و یا کلا در دنیای معاملات ترید به معنی خرید و فروش ارزش و یا کالایی است. زمانی که شما علم ترید در بازار معاملات را فرا می گیرید و اصطلاحا یک تریدر می شوید. می توانید نوسانات بازار، نقاط سقف و نقاط کف را پیدا کنید خرید و فروش کنید و سود کسب کنید. البته لازمه این کار کسب دانش کافی است در غیر این صورت این مارکت ها می توانند ضررهای سنگینی هم به شما وارد کنند اما با داشتن علم کافی سودهای کلانی هم به دست میاورید.

استخراج یا ماینینگ چیست؟

استخراج یا ماینینگ یعنی اینکه شما قدرت سخت افزاری سیستم خود را در اختیار شبکه بلاکچین قرار دهید تا هم امنیت شبکه را برطرف کنید و هم تراکنش های شبکه را به سرانجام برسانید. در ازای این همکاری شبکه بلاکچین به شما پاداش می دهد. استخراج درآمد زیادی دارد اما در کنار این درآمد مشکلات زیادی هم در این میان وجود دارد.

پونزی Ponzi چیست؟

مدتی قبل سایت های کسب درآمدی وجود داشتند که شما با سرمایه گذاری در این سایت ها و یا آوردن زیرمجموعه سودهای خوبی دریافت می کردید، اما این سایت ها تا ابد کار نمی کردند و نهایت فعالیت آن ها 4 ماه بود و پس از مدتی اصطلاحا اسکم می شدند. در حال حاظر هم این سایت ها وجود دارند. این قبیل سایت ها با پیروی از طرح پونزی باعث هدر رفتن پول و زمان کاربران می شوند، پس شدیدا توصیه می کنیم سراغ این روش کسب درآمدی نروید.

سوالات متداول

5/5 - (1 امتیاز)

میلاد دهقان

من تلاش می‌کند تا به عنوان یک نماینده از جامعه تریدرها و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه ترید ارز دیجیتال و فارکس، دانش و تجربیات خود را به بهترین شکل ممکن به اشتراک بگذارد و افراد را در رسیدن به اهداف مالی و حرفه‌ای خود یاری نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا